صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سال 2010، گرمترین سال تاریخ بشر

کد خبر: ۱۰۰۲۸۹
| |
7195 بازدید
تابناک اجتماعی ـ گروهی از پژوهشگران هواشناسی هشدار دادند احتمالا سال 2010 گرم ترین سال در تاریخ بشر خواهد بود.

به گزارش شبکه خبر، پژوهشگران پس از تحلیل اطلاعاتی كه از هزاران ایستگاه هواشناسی و ماهواره به دست آمده است، به چنین نتیجه‌ای دست یافتند.

آژانس فضایی آمریكا (ناسا) و مركز هواشناسی انگلیس پیش بینی كردند دمای هوا، تابستان امسال بالاتر از میانگین عادی خواهد بود و حتی ممكن است به ركورد بی سابقه‌ای برسد.



دانشمندان با بررسی اطلاعات به دست آمده به این نتیجه رسیدند، دمای هوا در كره زمین در فاصله ژانویه تا آوریل امسال افزایش یافته و به ركورد نزدیك شده است و احتمالا این روند در طول سال 2010 ادامه خواهد یافت.

به گفته پژوهشگران دمای هوای جهان پارسال در بالاترین میزان خود در 130 سال اخیر بوده است و پیش بینی می‌شود امسال گرمترین سال در تاریخ بشر باشد.

برخی از پژوهشگران معتقدند افزایش سریع دمای هوای كره زمین ناشی از تغییرات موقت جریان‌های اقیانوس آرام موسوم به پدیده النینواست كه موجب شده است اقیانوس مقدار زیادی از حرارت نهفته در خود را وارد جو كند.

برخی دیگر نیز افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای را عامل گرم شدن زمین می‌دانند.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
فرهاد معرفي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
آيا اين پديده باتوجه به ذوب شدن يخبندانهاي قطب شمال وجنوب باعث ازدياد آب درياها ودرنهايت جاري شدن سيل دربرخي از منطق پست خواهد شد ياخير ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟