افشای فایل مکالمه ترامپ با «باب وودوارد» توسط CNN

یک رسانه آمریکایی به فایل صوتی مکالمه رئیس‌جمهور آمریکا با روزنامه‌نگاری که اخیراْ کتابی درباره او نوشته دست پیدا کرده است.
کد خبر: ۱۰۰۲۷۰۵
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۱ 14 September 2020
|
10667 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از فارس، شبکه خبری «سی‌ان‌ان» به آخرین گفت‌وگوی تلفنی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با «باب وودوارد»، روزنامه‌نگار مطرح آمریکایی که کتابی به نام «خشم» درباره ترامپ نوشته دست یافته است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته این مکالمه تلفنی روز ۱۴ آگوست انجام شده است. از زمان شیوع ویروس کرونا تا این تاریخ بیش از ۱۶۸۰۰۰ نفر جانشان را بر اثر این ویروس از دست داده‌اند و فقط در همان روز ۱۳۰۰ آمریکایی جان باخته‌اند با این حال، ترامپ برای سر در آوردن از یک موضوع دیگر با باب وودوارد تماس گرفته است: او با خبر شده که وودوارد کار کتابش را به اتمام رسانده و می‌خواهد بداند که در این کتاب خودش چگونه به تصویر کشیده شده است.

این تماس تلفنی نوزدهمین مکالمه بین ترامپ و وودوارد بوده است. اساس کتاب باب وودوارد را ۱۸ مکالمه‌ای تشکیل می‌دهد که او قبل از ۱۴ اوت با ترامپ داشته است.

ترامپ در مکالمه روز ۱۴ اوت از این روزنامه‌نگار برنده جایزه پولیتزر سئوالاتی درباره کتابش می‌پرسد و با لحنی ملتماسانه در تلاش است به صورت غیرمستقیم او را به ارائه اطلاعات مثبت درباره خودش مجاب کند.

سی‌ان‌ان نوشته این مکالمه ۱۰ دقیقه‌ای علاوه بر این نشان می‌دهد تمرکز ترامپ بیشتر روی حل معضلات اقتصادی ایجادشده بعد از کرونا است تا از بین بردن این بیماری.

ترامپ از وودوارد می‌پرسد: «پس در کل فکر می‌کنی مسئله ویروس، جای اقتصاد را گرفته است؟» وودوارد در جواب می‌گوید: «بله، مطمئناْ. البته همان‌طور که می‌دانید آن‌ها به هم مرتبطند.»
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
خوب که چی؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت