صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ورود دیوان محاسبات ایران به قراردادهای فوتبال

کد خبر: ۱۰۰۲۴۵۶
| |
6239 بازدید
|
۱
دیوان محاسبات کشور طی نامه‌ای به وزارت ورزش و جوانان، به ماجرای قراردادهای پرحاشیه در فوتبال ورود کرده و خواستار انتظام بخشی به آن شده است.
 
به گزارش تابناک ورزشی، در این نامه اشاره شده است: پیرو اشکالات به وجودآمده در اجرای قراردادهای مربیان و بازیکنان ورزشی توسط باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال که این روزها گریبان باشگاه‌های مختلف به ویژه پرسپولیس، استقلال و نیز تیم ملی را گرفته و آنها را درگیر چالش‌های حقوقی نموده است، و همچنین خسارت وارده به بیت المال ناشی از ساختار ضعیف قراردادها و ضعف کنترل‌های داخلی وزارت ورزش و جوانان، لازم است وزارت مذکور در انعقاد و اجرای قراردادهای جدید مربیان و بازیکنان با فدراسیون و باشگاه‌های ورزشی، به جهت صرفه و صلاح بیت المال، حداکثر کنترل، دقت و انتظام بخشی را به عمل آورد.

بدیهی است دیوان محاسبات کشور براساس تکلیف قانونی، علاوه بر قراردادهای پرحاشیه قبلی، به قراردادهای سال آتی فوتبال ورود خواهد کرد و از ابزار نظارتی خود جهت حفظ بیت المال استفاده خواهد نمود.
 
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
h
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
همه گفتند که تاج ویلا تو اروپا داره رسیدگی شد؟ چون خیلی ها دارن سود میبرن از قراردادها کاری ندارن بهشون
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات