16 كشته در تصادفات جادهاي شنبه اول خرداد
کد خبر: ۱۰۰۱۸۰
| | 4921 بازدید
رئيس مركز فرماندهي و كنترل ترافيك پليسراه كشور با بيان اين كه در 24 ساعت گذشته 16 كشته و 114 مجروح حاصل رانندگي در جادههاي كشور بود، گفت: نقص فني يك دستگاه خودرو بي ام و سبب كشته شدن چهار نفر و مجروح شدن سه نفر ديگر شد.به گزارش ايسنا، سرهنگ كرمي اسد گفت: از روز گذشته 114 تصادف در جادههاي كشور رخ داد كه از اين تعداد 12 فقره تصادف منجر به فوت و 51 فقره تصادف منجر به جرح 142 نفر شد.
وي مهمترين علت تصادفات جادهاي را با وقوع 25 فقره تصادف عدم توجه به جلو عنوان كرد و در توضيحي گفت: 21 مورد از تصادفات به علت انحراف به چپ در معابر دو طرفه رخ داده است و 19 فقره تصادف نيز ناشي از تخطي از سرعت مطمئنه بود و 14 فقره تصادف نيز به سبب عدم رعايت حق تقدم رخ داده است.
رئيس مركز فرماندهي و كنترل ترافيك پليسراه كشور در خصوص مهمترين حادثه رانندگي در 24 ساعت اخير به تصادف يك دستگاه «بي ام و» و با يك دستگاه كاميون اشاره كرد و گفت: اين حادثه در يك بامداد شب گذشته (شنبه) در محور بوئين زهرا ــ دان اصفهان رخ داد.
سرهنگ كرمي اسد نقص فني خودرو سواري را كه سبب جدا شدن چرخ عقب خودرو شده را علت اين تصادف اعلام كرد و گفت: در اين تصادف چهار نفر كشته و سه نفر مجروح شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


