صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

درخواست حلبوسی از الکاظمی و صالح و دیگر گروه‌ها

رئیس پارلمان عراق از همه گروه‌های سیاسی خواست به مسئولیت خود برای تکمیل قانون انتخابات و حرکت در مسیر برگزاری انتخابات زودهنگام عمل کنند.
کد خبر: ۱۰۰۰۸۳۸
| |
6553 بازدید
درخواست حلبوسی از الکاظمی و صالح و دیگر گروه‌ها
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از شبکه السومریه، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق امروز شنبه گفت رهبران فراکسیون‌های سیاسی پارلمانی باید از فردا نشست‌های فشرده‌ای را با حضور رئیس کمیسیون قانونی و معاون آن و منشی در حضور ریاست پارلمان برگزار کنند.

وی افزود همه باید به مسئولیت خود برای تکمیل قانون و حرکت در مسیر برگزاری انتخابات زودهنگام عمل کنند.

از سوی دیگر پایگاه الاخباریه گزارش داد که محمد الحلبوسی از رئیس جمهور و نخست وزیر خواسته است درخواست خود را به پارلمان برای انحلال آن با هدف مقدمه سازی برای برگزاری انتخابات زودهنگام ارائه کند.

حلبوسی اظهار داشت: رئیس جمهور و نخست وزیر باید شیوه‌های مبتنی بر قانون اساسی را برای برگزاری انتخابات زودهنگام در پیش گیرند.

وی افزود زمان برگزاری انتخابات زودهنگام بستگی به انحلال پارلمان دارد و رای گیری در خصوص زمان آن در داخل پارلمان صورت گیرد.

الحلبوسی اظهار داشت انحلال پارلمان به تکمیل قانون انتخابات و قانون دادگاه فدرال بستگی دارد.

رئیس پارلمان عراق درباره اقدامات دولت هم گفت پارلمان از تمام اقدامات دولت حمایت می‌کند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات