صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خشم جمهوری خواهان آمریکایی از عربستان

عربستان سعودی در بهار امسال با فرستادن ناوگانی از نفتکش‌ها به آمریکا، بازار نفت این کشور را از نفت خام ارزان اشباع کرد.
کد خبر: ۱۰۰۰۷۳۹
| |
8712 بازدید
خشم جمهوری خواهان آمریکایی از عربستان

به گزارش تابناک به نقل از سی.ان.ان، عربستان سعودی در بهار امسال با فرستادن ناوگانی از نفتکش‌ها به آمریکا بازار نفت این کشور را از نفت خام ارزان اشباع کرد که این موضوع، خشم جمهوری‌خواهان در واشینگتن را برانگیخته؛ این در حالی است که ریاض اکنون رویکرد خود را برعکس کرده و کمترین مقدار نفت خام را از زمان ریاست جمهوری ریگان به آمریکا صادر کرده است.

براساس برآوردهای مؤسسه تحقیقات کالای کلیپر دیتا، ایالات متحده در ماه اوت تنها ۲۶۴ هزار بشکه در روز از عربستان نفت خام وارد کرده، این رقم تقریباً ۵۰ درصد نسبت به میانگین سال ۲۰۱۹ کاهش یافته است.

اگر آمارهای رسمی دولت این مقدار صادرات را تأیید کنند، کمترین سطح صادرات نفت عربستان به ایالات متحده از سال ۱۹۸۵ تاکنون خواهد بود.

مت اسمیت، مدیر تحقیقات کالا در مؤسسه کلیپر دیتا، در ایمیلی به سی‌ان‌ان گفت: جریان نفت خام سعودی‌ها به سمت آمریکا به‌ طور اساسی کاهش یافته است.

تغییر رویکرد عربستان سعودی - از صادرات سیل‌آسای نفت خام به آمریکا تا مهار صادرات - نشانگر تلاش چشمگیر ریاض برای احیای بازارهای انرژی تضعیف‌شده در پی همه‌گیری بیماری کرونا است.

منبع: مهر
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار