صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سارقي كه از صندوق صدقات هم نمي‌گذشت!

در بازجويي‌هاي انجام شده متهم به نام «ق ــ ح» كه يك بار ديگر نيز به دليل مظنونيت به سرقت از صندوق صدقات دستگير و بنا به عدم وجود مدارك كافي آزاد شده بود، اين بار لب به سخن گشود و به 58 فقره سرقت صندوق صدقات در دو ماه معترف و گفت: تا به حال مبلغي بيش از ميليون‌ها ريال سرقت كرده‌ام .
کد خبر: ۱۰۰۰۷۰
| |
1605 بازدید

فردي كه اقدام به سرقت 58 فقره صندوق صدقات در سطح شهرستان تبريز كرده بود ، شناسايي و دستگير شد.

به گزارش ايسنا، سرهنگ مداحي ــ رييس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي ــ در توضيح اين خبر ، گفت: در پي چندين فقره سرقت از صندوق صدقات تبريز با توجه به حساسيت موضوع بلافاصله اكيپ زبده‌اي از كارآگاهان مبارزه با سرقت پليس آگاهي فعاليت خود را آغاز و با انجام تحقيقات اوليه و بررسي شيوه و شگرد سرقت‌ها انجام شده متوجه شدند كه درب همه صندوق‌ها به يك روش باز شده است.

در ادامه كارآگاهان با ايجاد گشت‌هاي نامحسوس و استفاده از اطلاعات مردمي به فردي مشكوك و براي تحقيقات بيشتر وي را به پليس آگاهي انتقال دادند.

سرهنگ مداحي افزود: در بازجويي‌هاي انجام شده متهم به نام «ق ــ ح» كه يك بار ديگر نيز به دليل مظنونيت به سرقت از صندوق صدقات دستگير و بنا به عدم وجود مدارك كافي آزاد شده بود، اين بار لب به سخن گشود و به 58 فقره سرقت صندوق صدقات در دو ماه معترف و گفت: تا به حال مبلغي بيش از ميليون‌ها ريال سرقت كرده‌ام .

براساس گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا، در نهايت متهم به همراه پرونده‌ به دادسرا معرفي و با صدور قرار قانوني روانه زندان شد. 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟