بیست و یکمین پرسش مهر رئیس‌جمهور اعلام شد

رئیس جمهور از دانش‌آموزان پرسید: برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به خانواده و همکلاسی‌های خود کمک و یاری کنید.
کد خبر: ۱۰۰۰۶۲۸
| |
7604 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس جمهور امروز در بیست و یکمین پرسش مهر از دانش‌آموز پرسید: امسال سال انضباط دقیق دانش‌آموزان است و همیشه در کلاس و مدرسه، انضباط یک اصل بوده است ولی امسال دانش‌آموزان باید این اصل را رعایت کنند پس امسال سال نظم و انضباط برای دانش‌آموزان است.

سوال مهر امسال هم در همین زمینه است. سوال من از دانش‌آموزان این است، خطابم به ۱۴.۵ میلیون جمعیتی است که امروز آغاز سال تحصیلی خود را جشن می‌گیرند؛ عزیزان من، فرزندان من، برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به خانواده و همکلاسی‌های خود کمک و یاری کنید؟ نحوه کمک به همکلاسی‌ها، دوستان و اعضای خانواده به عنوان سوال مهر امسال ماست و امیدوارم بهترین پاسخ‌ها را از طرف دانش‌آموزان دریافت کنیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
جواب:فقط تعطیلی مدارس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
با نرفتن به مدرسه
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت