صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام ۳ ماه وضعیت فوق‌العاده در سودان درپی وقوع سیل

سودان برای مقابله با پیامدهای ناشی از وقوع سیل در این کشور، به مدت سه ماه وضعیت فوق العاده اعلام کرد.
کد خبر: ۱۰۰۰۶۰۳
| |
5167 بازدید
اعلام ۳ ماه وضعیت فوق‌العاده در سودان درپی وقوع سیل

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، شورای امنیت و دفاع سودان روز جمعه در نشستی تصمیم گرفت سودان را منطقه بلایای طبیعی اعلام کند و کمیته ای عالی برای جلوگیری از پیامدهای ناشی از سیل های پائیز۲۰۲۰ تشکیل دهد.

لینا الشیخ وزیر کار و توسعه اجتماعی سودان در پایان نشست این شورا گفت: شورا برای مدت سه ماه وضعیت فوق العاده در سودان اعلام کرد و کشور را به عنوان منطقه بلایای طبیعی به حساب آورد.

وی افزود: سیل تاکنون ۱۶ استان کشور را تحت تاثیر قرار داده و به مرگ ۹۹ شهروند و زخمی شدن ۴۶ تن دیگر انجامیده است، سیل همچنین به بیش از نیم میلیون جمعیت خسارت زده و به ۱۰۰ هزار خانه خسارت جزیی یا کلی وارد شده است.

اواسط مردادماه نیز در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیل در سودان ده ها تن کشته و زخمی شدند و سیل بیش از ۴ هزار خانه را ویران کرد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات