ته چین؛

طرز تهیه مرغ شاندیزی با سس پیاز

کد خبر: ۹۷۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 27 April 2020
تعداد بازدید : 10031
بازدید 19367
۱
مرغ شاندیزی همان گونه که از نامش مشخص است یکی از انواع روش‌های طبخ مرغ به سبک آشپزهای منطقه شاندیز خراسان است. دستور پخت مرغ شاندیزی را به همراه سس پیاز با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ممنونم