ته چین؛

دستور پخت پیراشکی چینی

کد خبر: ۸۱۹۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۳ 24 July 2018
تعداد بازدید : 1673

مواد لازم:
250 گرم میگو
یک کیلو گوشت چرخ کرده
نصف قاشق غذاخوری زنجبیل
نصف پیمانه موسیر
چهار عدد پیازچه
دو برگ کلم ناپا
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق چایخوری روغن کنجد آسیایی
مقداری شکر
مقداری نمک
فلفل سفید
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک چهارم پیمانه آب

بازدید 10990
در این دستور پخت نوعی پیراشکی سنتی چینی را فرامی‌گیرید؛ پیراشکی که داخلش با هر مدل گوشتی می‌توان پر کرد و به دلیل استفاده کمتر روغن موقع سرخ کردن سالم‌تر هستند.
اشتراک گذاری