بازدید 8934
۵

عجیب بودن تقویم ایرانی‌ برای اسپانیایی‌ها

کد خبر: ۸۰۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 19 June 2018

تقویم ایرانیان برای رسانه‌های اسپانیایی عجیب است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، روزنامه آس اسپانیا در بخشی از گزارش خود برای بازی ایران و اسپانیا به تفاوت تقویم ایرانی ها با تقویم میلادی پرداخته است.

روزنامه آس در گزارشی آورده است: " تیم‌ ‌ملی فوتبال ‌اسپانیا و ایران برای نخستین بار در جام جهانی به مصاف هم می‌روند. با این حال شرایط دو تیم کاملا متفاوت است. در ‌اسپانیا این بازی بیستم ژوئن ۲۰۱۸ برگزار می‌شود، این‌ در حالی است که در تقویم ایرانی این بازی ۳۰ خرداد سال ۱۳۹۷ انجام می‌شود. در ایران از تقویم پارسی (شمسی) استفاده می‌شود که کاملا متفاوت با تقویم اروپایی‌هاست. سال جدید در این کشور با شروع بهار (۲۰ یا ۲۱ مارس) آغاز می‌شود و در این روز نوروز، جشن سال جدید را برگزار می‌کنند. ۶ ماه نخست سال ۳۱ روز و پنج ماه دیگر ۳۰ روزه است و آخرین ماه نیز تنها ۲۹ روز دارد."

در ادامه این گزارش روزنامه اسپانیایی آمده است: " نام‌های ماه‌های ایرانی ( فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر، دی، بهمن و اسفند) و روزهای هفته‌ نیز متفاوت است. ایرانی‌ها سه تقویم را می‌شناسند. آن‌ها برای کارهای روزانه خود از تقویم پارسی استفاده می‌کنند، اما برای جشن‌های مذهبی‌شان از تقویم قمری بهره می‌برند و سومین تقویم، میلادی است که برای کارها و روابط بین‌المللی خود از آن استفاده می‌کنند."

دیدار فردا (چهارشنبه) برای هر دو کشور از اهمیت زیادی برخوردار است. یک پیروزی و کسب سه امتیاز نیمی از مسیر را برای رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی قطعی می‌کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵
چرا از کلمه عجیب استفاده کرده اید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیاری از مردم عادی ایران هم با تمام جزئیات تقویم میلادی آشنا نیستند. حالا اگر شما در این خصوص برای مردم ایران توضیح بدهید و اطلاع رسانی کنید آیا روزنامه ها و سایت های اسپانیا از کلمه عجیب استفاده می کنند؟
من بعد از سالها زندگی در کشورهای مختلف باید بگویم که دو چیز ایرانیها مایه مباهات است و تمام اندیشمندان دنیا آن را تایید میکنند: اول تقویم شمسی ایرانی که توسط خیام پایه گذاری شده و دیگری شعر ایرانی است. هیچ کشوری تقویم دقیق ایران را ندارد که اول سال درست روز اول بهار شروع شود و فصلها دقیقا سر جای خود. شعر ایرانی هم همه میدانند که در دنیا اول است.
همه تقویم باید میلادی بشه راحت بشیم یعنی چی سه تا تقویم
دقیقا مثل اینه که بخواهیم خودمون رو به زحمت بندازیم تقویم برای راحتی بشر آفریده شده نه اینکه موجبات زحمتش بشه
گفته میشود تقویم اروپائی مطابق تقویم ایرانی بوده است وبعدها جهت هم اهنگی میلاد مسیح وسال نو تغییراتی داده شده است.دلیلی که اورده میشود این است که نام ماههای اروپائی با مفاهیم شماره ای ان تفاوت دارد. سپتا به معنی هفتم است در صورتیکه سپتامبر ماه نهم است وهمین گونه اوکتا به معنی هشتم است و اکتبر ماه دهم است نونا نهم است نوامبر یازدهم ایت ودکا دهم است ودسامبر ماه دوازدهم است.اول سال نو تقویم اروپائی مارچ بوده است واخرین ان فوریه که ۲۸ یا ۲۹ روز است که تقریبا مطابق بهار ایرانی واسفند ایرانی است. بعدها ژانویه ماه اول ودسامبر ماه اخر شده است که با کریسمس منطبق شود.
هویت به هم ریخته اژ تقویم مشخصه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر
وب گردی