بازدید 16247

پدر علم ژنتیک ایران درگذشت

پروفسور محمدعلی مولوی پدر علم ژنتیک ایران روز یکشنبه به علت سرطان پانکراس در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه دار فانی را وداع گفت .
کد خبر: ۵۹۵۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۹ 05 June 2016
 پروفسور محمدعلی مولوی پدر علم ژنتیک ایران روز یکشنبه به علت سرطان پانکراس در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه دار فانی را وداع گفت .

بهنام رضا مخصوصی مدیر بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه با تایید این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: پروفسور مولوی روز پنجشنبه هفته گذشته با سطح هوشیاری پایین در بیمارستان بستری شد .

وی اظهار کرد: بعد از انجام آزمایش های مختلف مشخص شد که نامبرده دچار سرطان پیشرفته پانکراس است که مجبور به عمل جراحی وی شدیم اما به علت سن بالا و انتشار سرطان در بدن، وی فوت کرد.

پروفسور مولوی نخستین شخصی بود که علم ژنتیک را به ایران آورد و برای مدت سه سال این علم را رایگان در ایران تدریس و در مدت فعالیت خود سه مرکز ژنتیک در ایران راه‌اندازی کرد.

در هشتمین همایش چهره‌های ماندگار ایران که در 27 آبان ماه 1389 در تالار همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد از پروفسور مولوی به‌ عنوان چهره ماندگار علم پزشکی ایران تجلیل شد.

پروفسور مولوی در سال 1300 شمسی در شهر تبریز متولد شد و چهار سال ابتدایی را در شهر تبریز گذراند ولی بقیه دوران دبستان، دبیرستان و دانشگاه را در تهران ادامه داد.

وی بعد از گذراندن دوره عمومی در دانشکده پزشکی برای مدت چهار سال عازم پاریس شد و به عنوان آسیستان خارجی، این مدت را در بیمارستان کودکان پاریس در بخش پروفسور لامی، استاد کودکان و ژنتیک گذراند.

پدر علم ژنتیک ایران در سال 1332 پس از بازگشت به تهران وارد کادر هیات علمی دانشگاه تهران شد و تدریس دروس پزشکی را آغاز کرد.

وی در سال 1962 از سوی سازمان بهداشت جهانی برای تکمیل دوران ژنتیک به دانمارک سفر کرد و در سال 1964 نیز از طرف WHO برای گذراندن دوره یک ماهه عازم امریکا شد که پس از آن از طرف سازمان بهداشت جهانی به عنوان کارشناس ژنتیک شناخته شد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
دکتر نرفته بوده؟!!!
روحش شاد
ما چقدر بدبختیم که نمی دانیم پروفسور همان استاد در دانشگاههای ایران است پروفسور معنای دیگری ندارد. از تابناک عجیب است.
روحشان شاد ،
رحمت خداوند بر ایشان
چه مردمانی در روزگار ما زندگی می کنند و ما بی خبریم ؛ کاش حداقل یکبار اسمش رو شنیده بودیم ...
آیندگان چه که نمی گن به مردمان روزگار ما ...
روحش شاد
روحو شاد
جایشان در بهشت باشد که بزرگترین عبادات را داشته اند همانا برجای گذاشتن اثار نیکو و بهره مند شدن ملتی از فعالیتهای ایشان روحشان شاد که عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجادع و دلق نیست
روحش شاد
خداوند بیامرزد انسانهای مفیدی که نبودشان فاجعه تلقی می گردد، ولی متاسفانه بعد از مرگ باید شناخته شوند
خدا بیامرزتش.

ی آدم به این بزرگی میمیره رسانه ها نمیگن اما ی بوکسور سیاه پوست می میمیره ی هفته نشونش میدن خیابون هم میزنن به اسمش
یا اون نمر عرب
ببخشید ایشون هم ممنوع التصویر بودند؟
روحش شاد
روحش شاد بیماری پسر من رو فقط ایشون تونست تشخیص بده
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر # نمایشگاه کتاب
آخرین اخبار
وب گردی