بازدید 7157
۷

حذف کامل نسخه‌های کاغذی از اردیبهشت

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به روند مطلوب اجرای طرح نسخه الکترونیک گفت: امید است در اردیبهشت با توجه به وعده ای که با سایر بیمه های درمانی و وزارت بهداشت داشته ایم به طور کامل نسخ کاغذی در کشور حذف شود و دفترچه دیگر مورد استفاده قرار نگیرد که با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است.
کد خبر: ۱۰۴۴۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۵ 05 April 2021

به گزارش «تابناک»، مصطفی سالاری در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اجرای طرح توقف صدور دفترچه بیمه درمان و نسخه نویسی الکترونیک اظهار کرد: روند کار خوب است، از اسفندماه سال گذشته اعلام کردیم که دیگر دفترچه جدیدی چاپ نمی کنیم و اگر بیمه شده ای برگه های دفترچه اش به اتمام رسید با کارت ملی و یا جلد دفترچه بیمه اش به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کند.

وی افزود: به این ترتیب استحقاق درمان در همان مرکز درمانی استعلام می شود و فرد می تواند از امکانات درمانی با پوشش بیمه ای استفاده کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طبیعتا در روزهای ابتدایی به لحاظ نیاز به اطلاع رسانی و تغییر یک روال قدیمی، نارسایی هایی وجود داشت گفت: هم ما باید زیرساخت های فنی سازمان تقویت می شد و هم اطلاع رسانی و آموزش ها، تا فرد غیرمطلعی باقی نماند.

سالاری ادامه داد: امروز شرایط نسبت به هفته اولی که کار را شروع کردیم بسیار بهتر شده و امید است در اردیبهشت با توجه به وعده ای که با سایر بیمه های درمانی و وزارت بهداشت داشته ایم، به طور کامل نسخ کاغذی در کشور حذف شود و دفترچه دیگر مورد استفاده قرار نگیرد که با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه امکان گزارش موارد تخلف از سوی مراکز درمانی طرف قرارداد در نپذیرفتن بیمه شدگان بدون دفترچه با استفاده از سامانه تلفنی ۱۴۲۰ وجود دارد گفت: البته شمار مراکز درمانی که همکاری نمی کنند نسبت به هفته اول اجرای طرح بسیار کمتر شده است. طرحی به این بزرگی که منشاء تحولات اساسی بود در حال اجراست و نارسایی ها کمتر از حد پیش بینی ماست.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
همه چیز فقط شعاره. نسخ الکترونیک تامین اجتمهاعی آنقدر ایراد داره که ما یک ربع ویزیت پزشکمون طول می کشه، 25 دقیقه معطل میشیم که منشی نسخه الکترونیک بزنه (حالا این که داروهای نسخه یا دستور مصرف را اشتباه نزنه بماند، یک ربع هم باید توی داروخانه معطل بمونیم تا تایید بشه. قبلا سریع این کارها انجام شده بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
نسخه الکترونیک خیلی فایده برای مردم داره
دیگه الکی نمیفرستنتون سی تی اسکن
دیگه الکی نمیتونن دارو براتون بنویسن
چون بررسی میشه و بازخواست میشه که ایشون بر اساس تشخیص فلان اقدام یا داروی گران قیمت را نیاز نداشت
بعضی از پزشکان برای 2 هزارتومن حق تجویز دارو ممکن است شما را به کشتن بدهند
نسخه الکترونیک جلوی این کارها را میگیرد
در تمام دنیا در حال بکارگیری است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
زرنگ باش طول میده که نخوای بیای همین رو بنویسی که سیستم بدی است چون به ضرر دلالان دارو و تقاضای القایی است
چهل ساله که با امید زندگی می کنیم. بشر به امید زنده است!!!
اعصاب مردم را خراب نکنید شما اینکاره نیستید برای دکتر میرویم خواهند گفت سیستم خراب است داروخانه خواهد گفت برق قطع است یا اینترنت سرعت ندارد
این طرح به شدت ناقص و ناکارامد است. باعث بالا رفتن هزینه برای مراکز درمانی می شود و در بهترین شرایط با اینترنت موجود با عث کندی قابل توجه کارها در مراکز درمانی می شود. علیرغم اعلام مشکلات موجود به سازمان های بیمه هیچ توجهی به اعتراضات نمی شود و عزیزان قصد دارند با زور این طرح ناقص را پیش ببرند که بی شک باعث بروز آشفتگی بیشتر در مراکز درمانی خواهد شد.
بیماران دیابتی که هرماه سهمیه آنسولین بایدبگیرند..تکلیفشان چه میشود؟هیچ توضیحی داده نشده..برای نسخه آنسولین..هرماه بایدبمطب دکتربروند..چه بایدبکنند؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # انتخابات # روز دختر # نمایشگاه کتاب
وب گردی