تشکیل شورای انتقال دانشجویان ایرانی از اوکراین

​وزیر بهداشت از تشکیل شورای ارزشیابی و انتقال دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های اوکراین خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۷۶۶۶
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۱ 04 March 2022
|
4927 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، بهرام عین اللهی در حاشیه افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ۱۶۰ تختخوابی شهدای سلامت ملارد اظهار داشت: تولید مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد، چون بخشی از سلامت مردم به مواد غذایی مصرفی آن‌ها است. بسیاری از مشکلات و بیماری قلبی و عروقی ناشی از مصرف روغن است. سازمان غذا و دارو وظیفه بررسی کیفیت مواد غذایی را برعهده دارد و در این مورد دستورالعمل‌هایی برای تسریع در صدور مجوز‌های حوزه غذا صادر شده، اما استاندارد و کیفیت باید حتما رعایت شود.

تصمیم گیری در مورد محدودیت‌ها با ستاد ملی مقابله با کروناست

وی در خصوص محدودیت‌های کرونایی گفت: اعتقادی به محدودیت‌های سخت سال‌های قبل نداریم که کلا همه امور و زندگی مردم دچار مشکل شود و مسافرت نروند بلکه طرح مدیریت هوشمند کرونا در کشور در حال اجرا است که به عنوان نمونه در شهر‌های قرمز، ۳۰ درصد سالن‌ها استفاده و مدت زمان جلسات و تجمعات محدود باشد. تصمیم گیری در مورد محدودیت‌ها منحصر به وزارت بهداشت نیست بلکه ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.

وزیر بهداشت افزود: دیگر شاهد محدودیت‌های سابق نیستیم و مردم باید به زندگی خود بپردازند. اگر افراد واکسینه باشند، شدت بیماری در آن‌ها بسیار کمتر است بنابراین دیگر لازم به محدودیت‌های شدید دو سال گذشته نیست. تا کنون حدود ۹۲ درصد از جمعیت هدف بالای ۱۸ سال، یک دُز و حدود ۸۵ درصد دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و این خیلی کمک می‌کند که محدودیت‌های هوشمند، اجرایی شود.

عین اللهی خاطرنشان کرد: منابع مالی وزارت بهداشت شامل منابع پایدار مانند یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و مالیات دخانیات و نیز درآمد‌های اختصاصی است. در حال حاضر هزینه‌ها به دلیل افزایش بهای خدمات و دارو، بالا است و باید منابع بیمه‌ها تامین شود تا بتوانند پوشش کافی بدهند. درآمد‌های اختصاصی وزارت بهداشت در دوران کرونا صدمات زیادی دید، چون بیمارستان‌ها درگیر کرونا شدند و امیدواریم با فروکش کردن بیماری، درآمد‌های اختصاصی تقویت شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: خوشحالیم که یکی از بیمارستان‌های مجهز کشور با دستگاه‌های بسیار پیشرفته امروز در منطقه محروم ملارد در استان تهران افتتاح شد.

وزیر بهداشت گفت: شورای ارزشیابی و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های اوکراین به کشور در نظر گرفته شده تا مستندات تحصیلی دانشجویان مایل به تحصیل در کشور بررسی و برای مدتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، مهمان و مشغول به تحصیل شوند.

وجود ۲۲۰ پروژه نیمه تمام بیمارستانی در کشور

براساس گزارش وبدا، وزیر بهداشت در آیین افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شهدای سلامت ملارد نیز، اظهار داشت: مردم ایران در همه صحنه‌ها حضور داشته اند و قدرت واقعی ایران به مردم است. دولت سیزدهم اولین اولویت خود را تامین واکسن کرونا دانست و وقتی به مردم گفتیم کمک کنید، همه آمدند و اکثر مراکز ورزشی، فرهنگی و مذهبی تبدیل به مراکز واکسیناسیون شد و تا امروز حدود ۱۴۲ میلیون دُز واکسن کرونا در ایران تزریق شده که این قدرت مردم و نشان دهنده اعتماد مردم به جمهوری اسلامی ایران است در حالیکه در آمریکا حدود ۶۲ درصد از مردم واکسن کرونا تزریق کرده اند.

عین اللهی ادامه داد: ویروس وحشی اُمیکرون در اکثر کشور‌ها از جمله همسایگان ما تلفات زیادی گرفته، اما با لطف الهی و همکاری و مشارکت مردم، امروز کمترین تلفات را داریم. تا وقتی طرح‌های ما مردمی باشد در همه امور موفق خواهیم شد.

وزیر بهداشت یادآور شد: نیرو‌های بهداشتی و درمانی کشورمان قهرمانانه تا پای جان و شهادت به پای بیماران ایستاده اند و در ایران برخلاف کشور‌های مدعی پیشرفتگی، هیچ بیماری معطل نماند.

عین اللهی خاطرنشان کرد: برای تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی نیازمند کمک و همکاری همه دستگاه‌ها هستیم. یکی از برنامه‌های دولت و وزارت بهداشت، رسیدگی به محرومین و مناطق محروم است. در عدالت حوزه سلامت در کشور مشکلاتی داریم که باید بی عدالتی‌ها را کاهش دهیم.

وی گفت: در سفر استانی رییس جمهور به شهرستان‌های استان تهران پروژه‌های حوزه سلامت نیز مورد نظر است و این سفر در آینده نزدیک انجام می‌شود و امیدواریم که این پروژه‌ها در دستور کار دولت قرار گیرد. در سراسر کشور ۲۲۰ پروژه نیمه تمام بیمارستانی داریم که باید سریعا تکمیل شود. بیمارستان شهدای سلامت ملارد دومین پروژه‌ای است که بعد از بیمارستان رباط کریم در این دولت افتتاح شد و این نشان دهنده اولویت داشتن پروژه‌های بیمارستانی برای وزارت بهداشت به ویژه در استان تهران است.

وزیر بهداشت گفت: بعد از انقلاب در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های عظیمی داشته ایم که یکی از مهمترین آن‌ها در حوزه علوم پزشکی بوده است. در دوران قبل از انقلاب، غربی‌ها و آمریکایی‌ها به ظاهر از ما حمایت می‌کردند، اما در علوم پزشکی، حداقل‌ها را در کشور نداشتیم و برای خدمات درمانی از پزشکان و لیسانسه‌های پاکستانی، هندی و بنگلادشی استفاده می‌شد و برای دریافت خدمات درمانی، بسیاری از بیماران به خارج از کشور می‌رفتند و از حداقل امکانات سلامت محروم بودیم.

عین اللهی افزود: در دوران قبل از انقلاب، وابسته بودیم، اما پیشرفت نکردیم و حداقل نیرو‌های متخصص را در کشور نداشتیم، اما امروزه یکی از مهمترین دستاورد‌های انقلاب علیرغم تحریم‌ها و فشارها، افزایش قدرت کشور از جمله در حوزه سلامت است. جمعیت کشور نسبت به آن دوران بیش از ۳ برابر افزایش یافته، اما خدمات حوزه سلامت با نیرو‌های متعهد و متخصص داخلی ارائه می‌شود. در حال حاضر در همه استان‌ها دانشگاه‌های علوم پزشکی فعال هستند و بیش از ۲۵۰ هزار دانشجو در علوم پزشکی و ۲۰ هزار عضو هیات علمی، یک هزار بیمارستان و ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی و ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه سلامت فعالیت دارند.

وی گفت: امروزه جزو ۵ کشور اول و برتر دنیا در حوزه سلول‌های بنیادی هستیم و جهش زیادی در حوزه بایوتکنولوژی و رشته‌های مختلف پزشکی داشته ایم و زیرساخت‌های حوزه سلامت، بزرگترین پشتوانه انقلاب است. در سال ۶۵ وزارت بهداشت تشکیل شد و در این وزارتخانه، نیرو‌ها برای ارائه خدمات، آموزش می‌بینند و شبکه‌های بهداشت و درمان ایجاد و خدمات مورد نیاز حتی در دورترین نقاط، ارائه شده و می‌شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس، غرب و مهاجمان به ایران حمله ور شدند تا جمهوری اسلامی را از پای درآورند، اما مردم و جامعه پزشکی، مردانه در صحنه آمدند و ایستادگی کردند. حمله‌های ناجوانمردانه شیمیایی دشمن حتی به بیمارستان‌های صحرایی را فراموش نکرده ایم، اما جامعه پزشکی حماسه‌های زیادی را خلق کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟