بازدید 3357

مجلس هیچ رغبتی برای تصویب پروتکل الحاقی ندارد

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس، با بیان اینکه مجلس هیچ رغبتی برای تصویب پروتکل الحاقی به صورت دائمی ندارد، گفت: متأسفانه رویکرد آمریکاها در عدم اجرای برجام و بدعهدی آن ها، موجب شده که نمایندگان مجلس با تصویب دائمی این پروتکل مخالف باشند.
کد خبر: ۵۹۵۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۳ 08 June 2016
حشمت الله فلاحت پیشه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره رویکرد مجلس دهم برای بررسی و تصویب پروتکل الحاقی، گفت: به نظر من ایران کماکان در قالب اجرای بخش اول اجرای برجام به تعهد خود در اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی عمل می کند، البته این اجرا نیز به علت عدم تصویب در مجلس، موقتی است.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس توافق هسته ای، دولت ایران باید در مدت هشت سال لایحه اجرای پروتکل الحاقی را برای تصویب به مجلس ارائه کند و از آن طرف نیز کنگره آمریکا و مجالس کشورهای 1+5 نیز تحریم های علیه ایران را کاملا رفع و حذف کنند.

وی با اعلام اینکه در شرایط کنونی مجلس شورای اسلامی هیچ رغبتی برای تصویب پروتکل الحاقی به صورت دائمی ندارد، تصریح کرد: متأسفانه رویکرد آمریکاها در عدم اجرای برجام و بدعهدی آن ها، موجب شده که نمایندگان مجلس با تصویب دائمی این پروتکل مخالف باشند.

فلاحت پیشه ادامه داد: به نظر من تا زمانی که ایران از اقدامات و رویکرد آمریکا نسبت به برجام اطمینان پیدا نکرده و ایالات متحده نسبت به تعهداتش عمل نکند، پروتکل الحاقی می بایست در قالب داوطلبانه اجرایی شود.

وی ادامه داد: بر اساس قانون الزام دولت به جلوگیری از اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، اگر مجلس واقعا احساس کند که بار دیگر تحریم های شورای امنیت علیه ایران آغاز خواهد شد، می تواند اجرای داوطلبانه را متوقف کند.

بر اساس متن توافق هسته ای روز انتقالی، هشت  سال  پس  از  روز  توافق  خواهد  بود،  یا  تاریخی  که  مدیرکل  آژانس  گزارشی ارائه  نماید، مبنی بر اینکه آژانس به نتیجه گیری گسترده تر خود مبنی بر اینکه تمام مواد هسته ای در ایران در فعالیت های صلح آمیز  باقی  می  ماند،  هرکدام  زودتر  باشد .

در آن روز، اتحادیه اروپایی و ایالات متحده به ترتیب اقدامات مشروحه در بخشهای 20 و  21 پیوست 5 (تصویب لغو تحریم های هسته ای در کنگره و مجالس کشورهای 1+5) را  انجام  می  دهند  و ایران، منطبق با  نقش قانونی  رییس  جمهور و مجلس بر اساس قانون اساسی، تصویب پروتکل الحاقی را پیگیری خواهد کرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست