بازدید 2164

مشکلات توسعه صنعت بیمه؛ از چرخش مدیریت تا سرمایه گذاری با خارجی ها

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس نهم، با بیان اینکه یک نقد جامع و اصولی از وضعیت صنعت بیمه کشور ضروری است،گفت:با ورود بیمه‌های خصوصی و شرکت های بیمه ای خارجی به بازار و انتقال سرمایه‌های جدید به صنعت بیمه رویکرد مدیریتی و نگاه سنتی تغییرمی کند.
کد خبر: ۵۹۳۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰ 29 May 2016

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس نهم، با بیان اینکه یک نقد جامع و اصولی از وضعیت صنعت بیمه کشور ضروری است،گفت:با ورود بیمه‌های خصوصی و شرکت های بیمه ای خارجی به بازار و انتقال سرمایه‌های جدید به صنعت بیمه رویکرد مدیریتی و نگاه سنتی تغییرمی کند.

مشکلات توسعه صنعت بیمه؛ از چرخش مدیریت سنتی به مدرن تا سرمایه گذاری مشترک با خارجی ها

جعفر قادری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه ریسک فعالیت های اقتصادی در کشور زیاد است، گفت: یکی از زمینه های کاهش ریسک اقتصادی و افزایش تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری توسعه پوشش های بیمه ای و قرارگیری شرکت های بیمه ای در کنار سرمایه گذاران است.

نماینده مردم شیراز در مجلس نهم، به فقدان واحد بازار یابی به صورت مستقل اشاره کرد و افزود:این امر سبب شده شرکت های بیمه استراتژی مشخصی برای بازار یابی نداشته باشند، که این خلا بر شبکه فروش نیز اثر گذار بوده است.

نقد جامع و اصولی از وضعیت صنعت بیمه کشور ضروری است

قادری با تاکید بر لزوم چرخش رویکرد مدیریتی شرکت‌های بیمه از سنتی به مدرن ادامه داد:تا زمانی که محصولات جدید متناسب با نیازهای دهک‌های مختلف کشور طراحی و توسط شبکه فروش حرفه‌ای به بازار عرضه نشود،صنعت بیمه کشور نمی تواند از چالش‌های کنونی رهایی یافته و مسیر توسعه را پیش بگیرد.

وی با بیان اینکه در دوره پساتحریم امکان فراهم شدن فرصت‌های خوبی برای صنعت بیمه کشور وجود دارد،بیان کرد: یک نقد جامع و اصولی از وضعیت صنعت بیمه کشور ضروری است،زیرا طی سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی صنعت بیمه به شکل انحصاری در دست دولت بود و تقریبا هیچ‌گونه نوآوری درآن دیده نشد.

فقدان نیروی انسانی متخصص و عدم توجه به بازاریابی نوین عامل خروج برخی از شرکت‌های بیمه در بازار رقابتی دنیا

قادری افزود:با ورود بیمه‌های خصوصی و شرکت های بیمه ای خارجی به بازار و انتقال سرمایه‌های جدید به صنعت بیمه رویکرد مدیریتی و نگاه سنتی تغییرمی کند.

وی فقدان نیروی انسانی متخصص کافی و عدم توجه به بازاریابی نوین را دلایل دیگر خروج برخی از شرکت‌های بیمه در بازار رقابتی دنیا عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط جدید امکان تولید و سرمایه‌گذاری بیشتری را ایجاد می کند،نیاز به افزایش ظرفیت بیمه‌ها و قدرت مانور آنها نسبت به گذشته احساس می شود.

ضرورت رقابتی شدن بیمه‌ها و فعال شدن بیمه های اتکایی

این نماینده مردم در مجلس نهم،تصریح کرد: صنعت بیمه کشور پس از سال‌ها فعالیت هنوز نتوانسته متناسب با نیازهای دهک‌های جامعه بیمه‌نامه طراحی کند و هنوز نتوانسته در بحث پرداخت خسارت رضایت بیمه‌گذار را جلب کند.

قادری تمرکز بربازارهای هدف را یکی دیگر از عوامل موفقیت صنعت بیمه در دنیا نام برد و افزود: شرکت‌های بیمه درایران وقتی تاسیس شدند، بدون شناسایی و توجه به بازارهای هدف به دنبال جذب مشتریان شرکت‌های رقیب بودند و همین موضوع باعث شد تا کمتر شرکتی برنامه‌ای بلندمدت برای حضور در بازار داشته باشد.

عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات درمجلس نهم،با تاکید براهمیت رقابتی شدن بیمه‌ها و ضرورت فعال شدن بیمه های اتکایی تصریح کرد:فعالیت مشترک با بیمه‌های خارجی و به روزشدن مدیران به کاهش هزینه ها و افزایش سرمایه گذاری کمک شایانی می کند.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار