بازدید 10777

هیلاری کلینتون اصرار دارد اثبات کند ایرانی‌ستیز است+ویدیو

اولین مناظره نامزدهای فعلی دموکرات‌های آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016، ضمن یادآوری این که هیلاری کلینتون از حامیان سرسخت رژیم اسرائیل است و در سیاست خارجی تفاوت چندانی با جنگ‌طلب‌ترین جمهوری‌خواهان ندارد، نشان داد که وی روی ایجاد تصویری ایرانی‌ستیز از خود حساب ویژه‌ای باز کرده است.
کد خبر: ۵۳۹۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸ 15 October 2015
اولین مناظره نامزدهای فعلی دموکرات‌های آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016، ضمن یادآوری این که هیلاری کلینتون از حامیان سرسخت رژیم اسرائیل است و در سیاست خارجی تفاوت چندانی با جنگ‌طلب‌ترین جمهوری‌خواهان ندارد، نشان داد که وی روی ایجاد تصویری ایرانی‌ستیز از خود حساب ویژه‌ای باز کرده است.

به گزارش «تابناک»، اولین مناظره پنج نامزد فعلی دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، یعنی هیلاری کلینتون وزیر خارجه پیشین در دولت باراک اوباما، برنی سندرس سناتور ورمانت، جیم وب سناتور پیشین ویرجینیا، مارتین اومالی فرماندار پیشین مریلند و لینکلن چافی سناتور پیشین رود‌آیلند در شرایطی شامگاه روز سه شنبه در آمریکا انجام شد که بنا به ادعای نیویورک تایمز، رویکرد تهاجمی هیلاری کلینتون ـ که بهترین عملکرد وی در دوره بعد از اعلام نامزدی بود ـ احتمالا راه را بر اعلام نامزدی جو بایدن معاون اوباما نیز خواهد بست.

تا تعیین نهایی نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا، حدود ده ماه و تا روز برگزاری انتخابات کمتر از سیزده ماه باقی مانده است و نه تنها کلینتون نمی‌تواند از رسیدن به پست ریاست جمهوری مطمئن باشد، بلکه شاید حتی مسائل مربوط به استفاده از پست الکترونیکی شخصی برای انجام کارهای محرمانه و سری در دوره وزارت خارجه و یا حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی منجر به این شود که کلینتون از رسیدن به نامزدی حزب خود در انتخابات سال آینده هم باز بماند.

با وجود این تردیدها، کلینتون که پیش از این به حمایت سرسختانه از رژیم اسرائیل مشهور بود، در اولین مناظره نامزدهای دموکرات، نشان داد در سیاست خارجی شباهت‌های زیادی با جموری‌خواهان جنگ‌طلب دارد و ایرانی‌ستیزی را ابزار مناسبی برای جلب آرای لابی‌های حامی اسرائیل می‌داند.

هیلاری کلینتون: حامی سرسخت رژیم اسرائیل

مرور سوابق کلینتون در دوره حضور در سنای آمریکا و نیز در دوره وزارت خارجه آمریکا نشان می‌دهد که وی از حامیان سرسخت رژیم اسرائیل است. در کتاب خاطرات وی با نام «انتخاب‌های سخت»، وی ضمن مرور روابط کاری خود با نتانیاهو در دوره وزارت خارجه یادآور شده که دو طرف با وجود اختلافاتی که گاهی بین آنها وجود داشته، در تعهد غیر قابل خدشه به اتحاد با یکدیگر تردیدی نداشته‌اند.

کلینتون مفتخر است، از مخالفان سرسخت برنامه هسته‌ای ایران بوده و ائتلافی جهانی برای تحریم ایران ایجاد کرده است.

پیش از آن و در دوره حضور در سنا نیز کلینتون، مدافع صریح رژیم اسرائیل شناخته می‌شد. کلینتون از برنامه رژیم اسرائیل برای ساخت دیوار حائل حمایت کرد، به همراه جمعی دیگر از حامیان رژیم اسرائیل به برنامه نظارت بر رسانه‌های عربی برای مقابله با دشمنی با اسرائیل پیوسته بود. در نگارش قوانین و طرح‌های حمایت از رژیم اسرائیل در زمان درگیری با حزب‌الله و حماس نقش داشت. در سال 2006 از طراحان طرحی بود که منابع مالی حماس را محدود می‌کرد و بعدا قانونی را به جریان انداخت که هدف آن، محدود کردن توانایی دولت سوریه از گروه‌های فلسطینی بود.

در تلاش برای کسب نامزدی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، کلینتون که به جلب حمایت یهودیان ثروتمند آمریکا چشم دوخته، حمایت قاطع از رژیم اسرائیل را به عنوان پاداش این حمایت‌ها مطرح کرده است.

در ازای جلب حدود دو میلیون دلار حمایت مالی حییم سابان، کلینتون در نامه‌ای به این هوادار سرسخت اسرائیل، از تعهد خود به مقابله با موج بایکوت و تحریم اسرائیل سخن گفته و از تلاش برای مشابهت‌سازی میان این رژیم و رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی ابراز نگرانی کرده است.

چند هفته بعد از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و 5+1 در شرایطی که کلینتون بنا به دلایل حزبی خود را مجبور به حمایت از مذاکرات می‌دید و در عین حال، مدعی بود توافق هسته‌ای مانع رسیدن ایران به سلاح هسته‌ای هسته‌ای می‌شود، در دیدار با حامیان رژیم اسرائیل در آمریکا اطمینان می‌داد که وی برای رژیم اسرائیل بهتر از باراک اوباما خواهد بود.


در آخرین نمونه‌های حمایت قاطع از رژیم اسرائیل، در شرایطی که در دور اخیر درگیری مردم فلسطین با رژیم اسرائیل، بیش از بیست نفر از فلسطینی‌ها جان باخته و نزدیک به هزار تن مجروح شده‌اند، بدون هیچ اشاره‌ای به فلسطینی‌ها، برای اسرائیلی‌ها ابراز نگرانی کرده است.

هیلاری کلینتون: سیاست خارجی جنگ‌طلبانه

اولین مناظره نامزدهای دموکرات، شاهد متلک سنگین برنی ساندرز به هیلاری کلینتون بود. ساندرز، «حمله غیرقانونی» آمریکا و متحدانش به عراق در سال 2003 را بدترین اشتباه در تاریخ سیاست خارجی ایالات متحده دانست. حمایت کلینتون از اقدام بوش در حمله به عراق، تنها سابقه وی در جنگ‌طلبی و تنها شباهت وی به تندروترین جمهوری‌خواهان نیست.

کلینتون پیش از این، از استفاده از شکنجه حمایت کرده است، از انداختن بمب اتم بر شبه‌نظامیان در افغانستان و پاکستان سخن گفته، دخالت نظامی در لیبی را که به اوضاع فاجعه‌بار کنونی ختم شده، تحسین کرده و بر حملات پهپادی آمریکا که بسیاری آن را غیرقانونی می‌دانند، نظارت داشته است.

کلینتون مانند جمهوری‌خواهان تندرو مدعی است، ایالات متحده باید با ابزارهای نظامی، نقش بیشتری در رهبری جهان بر عهده بگیرد. وی همچنین خواهان برخورد جدی با روسیه در مسأله سوریه و از طرفداران ایجاد منطقه پرواز ممنوع در این کشور است.

هیلاری کلینتون: ایرانی‌ستیز پر سر و صدا

تندروی کلینتون وقتی عیان‌تر شد که موضوع بحث به سیاست خارجی در قبال ایران رسید و کلینتون تلاش کرد، هر سؤالی درباره سیاست خارجی را با ارجاع به موضوع ایران پاسخ دهد.

وی در پاسخ به سؤالی اظهار داشت، به دشمنی با ایرانی‌ها افتخار می‌کند. چندین بار از تحریم‌های اعمال شده علیه ایران با غرور سخن گفت و یادآور شد، با دیمتری مدودف رئیس جمهور سابق روسیه تعامل داشته تا تحریم‌هایی سخت علیه ایران اجرایی شود و ایجاد ائتلاف برای تحریم ایران را نقطه قوت خود سیاست خارجی معرفی کرد.

حمایت نسبی کلینتون از توافق هسته‌ای ایران و 5+1 نیز با حواشی متعددی همراه بوده است. کلینتون بعد از روشن شدن چارچوب توافق هسته‌ای با ایران، ضمن تلاش برای کسب بخشی از افتخار رسیدن به توافق با ایران از طریق اشاره به مذاکرات عمان، به برخی از عقب‌نشینی‌های آمریکا در مذاکرات و از جمله در موضوع غنی‌سازی اعتراض کرد.

کلینتون همچنین بعد از اعلام حمایت از توافق هسته‌ای، به اسرائیلی‌ها قول داد در اولین ماه دوره احتمالی ریاست جمهوری خود، نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت خواهد کرد و این در حالی است که نتانیاهو در اولین دوره ریاست جمهوری خود، به سرزمین‌های اشغالی نرفت.

کلینتون برای دوره بعد از اجرایی شدن برجام، سه سناریو را مطرح کرد؛ نخست اینکه باید مواظب بود ایران از تعهدات خود مطابق برجام تخطی نکند، دوم آنکه باید مواظب بود بعد از گذشت مدتی، توجه از ایران پرت نشود و سوم اینکه در دوره بعد از توافق، باید در مقابل افزایش قدرت ایران در منطقه ایستاد.

آخرین اظهارات کلینتون درباره این که ایرانی‌ها دشمنی هستند که وی به دشمنی با آنها افتخار می‌کند، با واکنش‌های متعددی همراه شده است. برخی از گروه‌های ایرانی در ایالات متحده با انتشار بیانیه‌هایی از وی خواسته‌اند، از لفاظی علیه ایران دست بردارد.

عده‌ای دیگر این اظهارات کلینتون را اثبات دروغ بودن ادعاهای قبلی مقامات آمریکایی می‌دانند که مدعی بودند با مردم ایران دشمنی ندارند و هدف از همه اقدامات خصمانه آمریکا را نظام جمهوری اسلامی می‌دانستند.

از دشمن نامیدن ایرانی ها از زبان هیلاری کلینتون تا نقد و تمسخر او توسط یک امریکایی را در ویدیو «تابناک» ببینید:

تعداد بازدید : 29
دانلود

برای پیوستن به کانال رسمی «تابناک» در تلگرام میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید:

https://telegram.me/www_tabnak_ir


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست