بازدید 5336

درخواست ایران از پارلمان‌های جهان درباره بحران آب

هیات پارلمانی ایران در یکصد و سی و دومین نشست اتحادیه بین المجالس جهان خواستار وضع قوانین مناسب در پارلمان های کشورهای مختلف برای مقابله با بحران آب در جهان شد.
کد خبر: ۴۸۷۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰ 02 April 2015
هیات پارلمانی ایران در یکصد و سی و دومین نشست اتحادیه بین المجالس جهان خواستار وضع قوانین مناسب در پارلمان های کشورهای مختلف برای مقابله با بحران آب در جهان شد.

به گزارش ایرنا، یکصد و سی و دومین نشست اتحادیه بین المجالس جهانی شب گذشته در هانوی پایتخت ویتنام با صدور قطعنامه ای بکار خود پایان داد. در این نشست و کارگروه های مختلف 9 نماینده مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

حسین سبحانی نیا، عضو هیات پارلمانی ایران در نشستی که برای بررسی مشکل بحران آب و مدیریت منابع آبی در جهان در حاشیه نشست بین المجالس در هانوی برگزار شد گفت: بهره برداری بی رویه از آب می رود که به یک بحران جدی برروی کره زمین تبدیل شود، در حالی که آب منبع طبیعی و مایه حیات انسان ها، حیات وحش و طبیعت و ابزاری برای توسعه اجتماعی و اقتصادی است.

وی با اشاره به عوامل تاثیرگذار و تشدید بحران آب در جهان، تخریب جنگل ها، خشک شدن دریاچه ها و تالاب ها و رودخانه ها، آلودگی فزاینده آب ها، دست اندازی بشر به عرصه های طبیعی نظیر کوهستان ها، بیابان زایی و پیدایش و گسترش طوفان شن را از جمله عوامل آسیب رسان به اکوسیستم های طبیعی دانست.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت های توسعه ای ناپایدار، مصرف بی رویه آب و غفلت از پیامدهای زیست محیطی در جهان، منابع آبی را دچار فشارهای غیر متعارف کرده است.

وی افزایش منابع مالی، انتقال فناوری های مناسب و پیشرفته، ظرفیت سازی و مبادله تجربیات و دانش مربوط به آب در سطوح ملی، منطقه ای و جهانی را برای اجرای سیاست ها و برنامه ها در خصوص مقابله با بحران آب بویژه در کشورهای در حال توسعه ضروری دانست.

سبحانی نیا با اشاره به وظایف پارلمان ها و مجالس جهان برای مقابله و رفع بحران کم آبی در مناطق مختلف، گفت: پارلمان ها باید با وضع قوانین مناسب و به عنوان پلی بین مردم و دولت با رایزنی با پارلمان های کشورهای دیگر بویژه کشورهای همسایه برای مقابله با بحران آب در جهان اقدام کنند.

وی از نمایندگان پارلمان های جهان خواست برای افزایش آگاهی عمومی درخصوص آب اقدام کنند و بر مدیریت منابع و پیامدهای سایر قوانین بر وضعیت منابع آبی نظیر قوانین مربوط به فعالیت های توسعه ای نظارت بیشتری داشته باشند.

یکصد و سی و دومین مجمع اتحادیه بین المجالس جهانی از روز شنبه و نشست های کارگروه های آن از روز جمعه گذشته در هانوی پایتخت ویتنام آغاز شد و چهارشنبه شب بکار خود پایان داد.

موید حسینی صدر، دبیر کل گروه بین المجالس و عضو کمیته صلح و امنیت بین الملل اتحادیه، یوتاتن بت کلیا، نایب رئیس شورای اجرایی گروه بین المجالس، کاظم جلالی، عضو کمیته حقوق بشر نمایندگان مجالس اتحادیه بین المجالس، جواد جهانگیرزاده، عضو کمیته روابط اتحادیه بین المجالس با سازمان ملل، علیرضا سلیمی، عضو شورای بین المجالس، غلامرضا نوری قزلجه، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، لاله افتخاری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و علی افراشته معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع دبیران کل مجالس اتحادیه، اعضای هیات پارلمانی ایران در نشست های این اتحادیه در هانوی بودند.

ریاست هیات پارلمانی ایران در هانوی بر عهده سیداحمدرضا دستغیب رئیس شورای اجرایی گروه بین المجالس ایران بود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست