تفاوت‌‌ ریشه‌ای الگوی فراغتی جوانان ایرانی و غربی

کد خبر: ۳۷۶۷۹۴
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸ 07 February 2014
|
3590 بازدید
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: نتایج یکی از پژوهش‌های انجام شده در زمینه الگوهای اوقات فراغت جوانان نشان می‌دهد الگوی فراغتی جوانان ایرانی با الگوی جوانان غربی تفاوت‌های ریشه‌ای دارد.

به گزارش فارس، محمد تقی حسن زاده با اشاره به تدوین نتایج برخی از پژوهش‌های حوزه جوانان در سال 92 که توسط مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان انجام شده است، گفت: یکی از پژوهش‌ها در سال 92، بررسی نیازها و علائق فراغتی جوانان بود که به بررسی شیوه‌های اوقات فراغت جوانان پرداخته است.

وی ادامه داد: این پژوهش تصویری از مکان و زمان را در اوقات فراغت جوانان نشان می‌دهد و این مطالعه میزان علاقه جوانان را به برخی از فعالیت‌ها در ایام فراغت مورد سنجش قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: این پیمایش در بین 5 هزار نفر از جوانان 31 استان کشور انجام شده است که جوانان روستایی نیز در این پیمایش حضور دارند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: موضوعاتی مانند گذران اوقات فراغت در کنار تلویزیون، استفاده از ابزارهای الکترونیکی، ارسال پیامک‌های کوتاه از طریق موبایل و تماشای لوح‌های فشرده و دیدار با دوستان و آشنایان شایعترین شیوه‌های گذران اوقات فراغت جوانان است.

حسن زاده اظهار داشت: برخی از جوانان از بازی‌هایی مانند بولینگ و بیلیارد به دلیل هیجانی بودن آنها با استقبال می‌کنند و رفتن به مهمانی‌ها و پارتی‌ها از کمترین اهمیت و میزان استقبال در میان جوانان برخوردار است.

وی ادامه داد: علی رغم فضایی که در کشور وجود دارد مبنی بر اینکه ارتباطات در فضای مجازی در جامعه در حال رشد است این پیمایش نشان می‌دهد که جوانان ما همچنان بودن در کنار خانواده و دوستان را در ایام اوقات فراغت ترجیح می‌دهد و نتایج استخراج شده نشان می‌دهد الگوی فراغتی جوانان ما با الگوی فراغتی جوانان غربی بسیار متفاوت است و تفاوت ریشه‌ای دارد.

حسن زاده ادامه داد: مهمترین مسئله این است که جوانان دوست دارند بیشترین اوقات فراغت خود را در کنار دوستان و خانواده خود باشند و این علاقه تکلیفی را برای خانواده ایجاد می‌کند که طوری برنامه ریزی کنند که شرایط مطلوبی را برای جوانان فراهم کنند و از سوی دیگر هشداری را برای سازمان‌ها دارد که اوقات فراغت را برای جوانان به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که با گروه همسالان خود در محیط‌های سالم بتوانند فعالیت کنند و زمینه‌های این فعالیت را برای جوانان فراهم کنند.

 رئیس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان افزود: با توجه به اینکه اوقات فراغت در جامعه ما پر هزینه است جوانان دوست دارند اوقات فراغت برنامه ریزی شده‌ای را داشته باشند و از سوی دیگر هزینه برخی از تفریحات در کشور با است و قدرت مالی جوانان به آنها اجازه نمی‌دهد که برای این موضوع هزینه زیادی کنند و این موضوع باید مورد توجه شهرداری‌ها، مراکز گردشگری و سازمان هایی که برای امور فراغتی برنامه ریزی می‌کنند قرار گیرد تا مسیر را برای تفریح در مکان‌های ورزشی و مکان‌هایی که جوانان امنیت روانی داشته باشند، فراهم کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟