بازدید 30731
۱
زرد و سیاه آخر روز:

سردرگمی بازار طلا و ارز + جدول قیمت‌ها

بازار طلا و ارز این هفته، روزهای سردرگمی را پشت سر گذاشت. به رغم کاهش قیمت‌ها در این بازار، روند کاهش بسیار کند است و پراکندگی حجم معاملات، نشان می‌دهد که بازار همچنان در میان اخبار و رویدادهای سردرگم عمل می‌کند. همزمان بهای جهانی اونس طلا، افزایشی چند دلاری را نسبت به هفته گذشته نشان می‌دهد.
کد خبر: ۲۵۸۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۵ 16 July 2012
بازار طلا و ارز این هفته، روزهای سردرگمی را پشت سر گذاشت. به رغم کاهش قیمت‌ها در این بازار، روند کاهش بسیار کند است و پراکندگی حجم معاملات، نشان می‌دهد که بازار همچنان در میان اخبار و رویدادهای سردرگم عمل می‌کند. همزمان بهای جهانی اونس طلا، افزایشی چند دلاری را نسبت به هفته گذشته نشان می‌دهد.

به گزارش «تابناک»، در این هفته حجم خالص معاملات در بازار جهانی طلا، بیش از ۵۹ تن کاهش داشت که بخش اعظم این کاهش، ناشی از گزارش هفته پیش نرخ بیکاری ماهانه در ایالات متحده بود.

بنا بر این گزارش، بازار همچنان منتظر اعلام سیاست‌های انبساطی فدرال رزرو است. این کاهش در حجم معاملات از سویی همراه بود با کاهش در حجم معاملات بلند مدت و در مقابل، افزایش حجم معاملات کوتاه مدت در بازار که همین کاهش حجم معاملات بلندمدت نیز در کاهش خالص حجم معاملات تأثیرگذار بوده است.

تحلیل‌ها حاکی از آن است که اقبال به سمت معاملات کوتاه مدت در بازار، موجب نوسانات اندکی در بهای اونس می‌شود و تا هنگامی که فدرال رزرو، اقدام لازم را در راستای در اختیار گذاشتن تسهیلات مقداری برای اقتصاد آمریکا انجام ندهد، این وضعیت ادامه خواهد داشت.
در این هفته قرار است، گزارشی را در کنگره ارائه کند که چشم معامله‌گران از هم‌اکنون به این گزارش است.

در این باره باید گفت، در بازار جهانی نفت، همچنان کاهش خالص حجم معاملات به چشم می‌خورد. هفته گذشته، این کاهش حجم معاملات به بیش از ۲۱ ملیون بشکه رسید که در این هفته هرچند این کاهش نسبت به هفته پیش بسیار اندک است، هنوز سه میلیون بشکه کاهش معاملات در بازار دیده می‌شود.

از سویی هنوز هم تمایل به انجام معاملات کوتاه مدت نسبت به بلند مدت در بازار دیده می‌شود که ناشی از اطمینان نداشتن خریداران و معامله‌گران از آینده بهای نفت است. بازار دچار یک نوع سردرگمی در بین کاهش تقاضای ناشی از کندی رشد اقتصادی چین و آمریکا از یک سو و کاهش عرضه ناشی از تحریم ایران و کاهش تولید اوپک است.

این هفته در پی اعلام مقامات چینی برای حمایت از اقتصاد این کشور، بهای نفت افزایش پیدا کرد. همچنان معادله عرضه و تقاضا بر بهای نفت تأثیرگذار است و پیش‌بینی قیمت نفت برای سه ماهه سوم ۲۰۱۲ برابر میانگین ۱۰۰ دلار در هر بشکه برای نفت برنت خواهد بود. در این میان، هر موضوعی که موجب افزایش قیمت نفت شود، مسائل و تنش‌های کنونی، مانع از کاهش دوباره آن خواهد بود. بهای نفت اوپک نیز به مرز ۱۰۰ دلار نزدیک شده است.

این گزارش یادآور می‌شود، رصد این هفته قیمت‌ها در بازارهای جهانی، نشان می‌دهد که هم در بازار فلزات پایه، هم در فلزات گرانبها و هم در بهای نفت، قیمت‌ها افزایش دارد؛ معنی دیگر آن که اقتصاد آمریکا و دلار همچنان دچار ضعف است.

اما در تهران، بازار طلا و ارز این هفته با سردرگمی روبه‌رو شد‌ و در مقاطعی بهای سکه و طلا افزایش یافت، بر خلاف هفته گذشته که بهای سکه و طلا به همراه دلار تدریجی در حال کاهش بود و هرچند این کاهش چندان محسوس نبود، ولی روند یکسانی داشت.

البته این افزایش، تنها برای مدت اندکی بود و دوباره روند کاهشی قیمت‌ها ادامه یافت. وضعیت اقتصادی این روز‌ها در کشور و تنش‌های موجود درباره افزایش قیمت‌ها به همراه هیجان ناشی از احتمال بسته شدن تنگه هرمز، باعث می‌شود، بازار طلا و ارز در تهران همچنان سردرگم باشد. معاملات در این بازار پراکنده است و نشان از تصمیمات آنی و بی‌برنامه معامله گران دارد. قیمت‌ها در مقایسه با هفته پیش کاهش را نشان می‌دهند، ولی همچنان این کاهش چندان چشمگیر نیست و همان گونه که گفته شد، نشان از سردرگمی بازار دارد.

طرح چند نرخی شدن ارز به همراه شایعات پیرامون آن و اخبار مبنی بر دو نرخی شدن ارز در آینده، روند کاهش قیمت دلار و ارز را در بازار کند ساخته است و اعلام بانک مرکزی، مبنی بر اولویت بندی تخصیص ارز مرجع، می‌تواند موجب شکل‌گیری تقاضای افزون در بازار در کوتاه مدت باشد.

بنابراین، پیش‌‌بینی می‌شود بهای دلار درهفته آینده، همچنان با نوسانات اندک در مرز قیمت‌های کنونی، یعنی ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۵ تومان در نوسان باشد. چنانچه با اعلام سیاست بانک مرکزی، حجم تقاضا در بازار افزایش یابد؛ البته نوسان در مقطعی افزایشی خواهد بود که به همراه آن نوساناتی افزایشی را در بهای طلا نیز خواهیم دید؛ بنابراین، به معامله گران توصیه می‌شود، چنانچه این اتفاق رخ داد، با احتیاط و با پرهیز از رفتار هیجانی، منتظر رسیدن قیمت‌ها به مرز ثبات دوباره باشند.

جدول بهای جهانی فلزات (قرمز = کاهش، سیاه = بدون تغییر، سبز = افزایش)


قیمت در پایان روز(دلار)

بیشترین قیمت

میزان تغییر نسبت به هفته قبل

طلا (اونس)

1591.72

1596.70

3.72

نقره

27.30

27.57

0.1

آلومینیوم

1910

1917

14

مس

7700

7730

169

نیکل

16155

16330

5

جدول بهای جهانی نفت (قرمز = کاهش، سیاه = بدون تغییر، سبز = افزایش)


قیمت در پایان روز (دلار)

میزان تغییر نسبت به هفته قبل

نفت برنت

102.51

3.13

نفتWTI

86.75

1.45

سبد نفت اوپک

99.10

2.17

بهای ارز و طلا در بازار غیر رسمی تهران (قرمز = کاهش، سیاه = بدون تغییر، سبز = افزایش)


آخرین قیمت در پایان روز (ریال)

قیمت هفته قبل (ریال)

دلار

19190

19130

یورو

23600

23850

پوند

29950

30000

یک گرم طلای 18 عیار

727200

724900

سکه طرح قدیم

7120000

7130000

سکه طرح جدید

7090000

7100000

نیم سکه

3550000

3560000

ربع سکه

1820000

1840000

سکه یک گرمی

1085000

1090000

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱
تابناک چرا میگی سردرگم.الان دوباره مسئولین کار بلد وارد عمل میشن و این بازار سردرگم را از این وضعیت خارج میکنند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار