بازدید 8509

کارشناسی ارشد،شرط نمایندگی مجلس

طرح دو فوریتی اصلاح تبصره 2 ماده 28 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 1378 و اصلاحات بعدی با 163 رای مثبت، 44 رای منفی و 10 رای ممتنع از 221 نماینده حاضر به تصویب رسید.
کد خبر: ۱۵۱۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۲ 01 March 2011
نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را تصویب کردند که بر اساس آن، از این پس افراد با مدرک تحصیلی فوق لیسانس(کارشناسی ارشد) می توانند برای نمایندگی مجلس نامزد شوند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، طرح دو فوریتی اصلاح تبصره 2 ماده 28 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 1378 و اصلاحات بعدی با 163 رای مثبت، 44 رای منفی و 10 رای ممتنع از 221 نماینده حاضر به تصویب رسید.

بر اساس تبصره 2 ماده واحده این طرح، مدرک تحصیلی فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) یا معادل آن به شرط داشتن پنج سال سابقه خدمتی در پست مدیریتی و بالاتر در بخش های خصوصی یا دولتی و یا پنج سال سابقه فعالیت آموزشی و یا پژوهشی با تایید مراجع ذی ربط و برای نمایندگان دوره های قبل، داشتن مدرک کارشناسی یا معادل حوزوی آن الزامی است.

نمایندگان پیشنهاددهنده این طرح دلایل توجیهی خود را بدین شرح بیان کرده اند:

بر اساس تبصره 2 ماده 28 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، از شرایط انتخاب شوندگان دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی یا معادل آن اعلام شده است. با توجه به خیل عظیم دانش آموختگان در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا و مهیا کردن بستر و زمینه مساعد برای حضور بیشتر و پررنگ‌تر این قشر در فعالیت های انتخاباتی و حضور آنها در مجلس شورای اسلامی، با توجه به اینکه مجلس در هر دوره اقدام به بالا بردن یک مقطع مدرک تحصیلی کرده است، این طرح با قید دو فوریت تقدیم می شود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۴
پس بكوش تا صاحب مدرك شوي!! فرقي ندارد از كجا
آزاد يا هاوايي!!
دوباره بازار خرید و فروش مدارک دانشگاهی رونق پیدا کرد!!!!
"کافی نیست، دکترا بهتر است"
به این می گن مدرک زدگی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
به اين نمي‌گن مدرك زدگي، به اين مي‌گن جلوگيري از ورود هر کسی به مجلس.
قیمت مدرک جعلی بالا رفت
ببنید بقیه دنیا چکار میکنن شما هم همون کار رو بکنید
زیاد جالب نیست.
چرا تا اين حد بر طبل مدرك گرايي كوبيده مي شود؟! وقتي با درصدهاي منفي و حتي بدون كنكور و صرفا با پرداخت پول مي توان دكترا گرفت آيا داشتن فوق ليسانس معيار خوبي براي نماينده مجلس بودن مي باشد؟ نماينده مجلس با داشتن سواد پايه در حد ليسانس اگر باسواد و مستقل و پاكدست باشد بسيار بيشتر از دكتراي بي كيفيت و درحد تئوريك مي تواند براي كشور و مردم ايران مفيد باشد.
باید مردمی بودن شرط شود!!
با سلام تاسف آور است
مدرک و مدرک گرایی را تشویق میکند
کدام مدرک دانشگاهی این حق را برای صاحب مدرک فراهم میکند که نماینده ملت در مجلس باشد یا کسی که مدرک شیمی دارد بهتر از یک خیاط یا یک کارمند یا یک کارگر که ممکن است در رای گیری با رای بالا نماینده عدهای شود ولی چون مدرک کارشناسی ارشد ندارد حق نمایندگی ندارد شاید حالا دلیل گرایش به مدرک گرایی در کشورهایی مثل ما در مقایسه با کشورهای جهان اول مشخص میشود
مردم ما فرد آگاه ، مطمئن و امين و دلسوز و پايبند به سوگند ياد شده مي خواهند نه دكتر و مهندس با مدرك فوق ليسانس به بالا با يك نظر سنجي مشخص مي شود در دوره هاي قبل كه نمايندگان حتي با مدرك ديپلم در مجلس حضور داشتند به مراتب مصوبات و قوانين محكم تر ، منطقي تر و به صلاح مردم و كشور را تصويب نمودند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
اشكالي نداره از بين تحصيلكرده‌ها، فرد امين و دلسوز و ... را انتخاب كنيد.
از آنجايي كه ارادت و احترام خاصي به افراد روشنفكر و تحصيل كرده دارم ولي طرح جديد اصولي نبوده و موجب كنار گذاشته شدن افراد توانمند و متخصص و درد آشنا از صحنه خواهد شد
نمايندگان به چه حقي خود را مستثني مي كنند؟ خلاف عدالت است.
تعهد و تخصص در کنار هم
این تصورغلطی است که معیارشایستگی برای نمایندگی مجلس رامدرک فوق لیسانس وبالاتربدانیم.این باعث روی آوردن مردم به مدرکهای بالابادانش کم خواهدبود.امروزه درجامعه بسیارندافرادبامدارک بالاوسطح معلومات کم.آیامشکل نمایندگان ماواقعامدرک تحصیلی است.فقط بازاردلالان مدرک گرم خواهدشد.
به نظر من تایید 100 نفر از هیات علمی ها ی رشته های مختلف بهتر است
چرا که این صد نفر در حقیقت بازو های این نماینده برای بررسی کارشناسی خواهند شد
باسلام البته تحصيلات خوب است اما مدرك نه چون اين موارد باعث دريافت مدرك بصورت كيلويي شده (پولي ) شده و سواد مطرح نخواهد بود و تمام مجازي و پيام نور به خودش احتصتص ميده مانند فارغ التحصيلان دانشگاه علم و كاربردي مراكز آموزشي برخي از شركتها
نمايندگان حق تصميم گيری در خصوص شرايط نمايندگی ندارند، چون خود ايشان ذينفع هستند. ضمنا هر کسی با هر مدرکی بايد حق کانديدا شدن داشته باشند و مردم هستند که تصميم می گيرند چه کسانی وارد مجلس شوند. هيچ نهاد و سازمانی حق ندارد کانديدائی را از ورود به چرخه انتخابات حذف نمايد(با هر دليل و برهانی که باشد).
اين طرح عادلانه نيست زيرا عده زيادي از كارشناسان باتجربه و آگاه به مسايل كشور صرفا به دليل نداشتن مدرك فوق ليسانس از گردونه رقابت ها حذف مي شوند در واقع باتوجه به مستثني شدن نمايندگان طراحان درصدد تثبيت وضعيت موجود هستند .
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار