کیهان: در يك پديده كم نظير نارنج 2 كيلويي در يك منزل مسكوني در كاشان توليد شد.
ايمان سرانجام، كارشناس باغباني، تغييرات ژنتيكي، نوع تغذيه، شرايط و زمان شكوفه دهي گياه ماننند هرس كردن شكوفه ها و يا ميوه هاي نارس آن را از دلايل توليد نارنج 2كيلويي اعلام كرد.
وي گفت: اين ميوه در ايران مختص مناطق شمالي و جنوبي مانند استان هاي گيلان، مازندران، خوزستان و فارس است كه در شهرستان كاشان به لحاظ زيبايي گياه، عطر و بوي آن و تا حدودي مقاوم بودن به اقليم منطقه سبب شده تا در باغچه هاي منازل مسكوني به صورت يك گياه زينتي كاشته شود.
وي افزود: اين گياه از لحاظ دارويي نيز خواص بسياري دارد كه در طب سنتي از آن استفاده مي شود و از آب نارنج براي خوشبو كردن و بهبود طعم غذا و در صنعت عطرسازي و شامپوسازي هم كاربرد دارد.