بازدید 23828
۷

حق مسکن کارگران منتظر تصویب هیات دولت

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات گفت: با وجود گذشت دو ماه از تصویب افزایش حق مسکن کارگران در شورای عالی کار، این مصوبه اجرا نشده و برای اجرا باید در هیات دولت تصویب شود.
کد خبر: ۹۹۴۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۶ 03 August 2020
به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی حسین رعیتی‌فرد مسئول بسیج کارگری و کارخانجات، در مورد حق مسکن کارگران که در شورای عالی کار تصویب شده و منتظر مصوبه هیأت دولت است، گفت: برای این مسأله نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور نوشتیم که، چون حق مسکن کارگران نیاز به مصوبه دولت دارد و این رقم زیادی نیست، آن را سریع‌تر تصویب کنند. قرار است حق مسکن کارگران از صد هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یابد، اما با وجود آنکه شورای عالی کار آن را تصویب کرده، برای اجرا نیاز به مصوبه دولت هم دارد.

رعیتی‌فرد گفت: الان دو ماه از مصوبه شورای عالی کار برای افزایش حق مسکن کارگران می‌گذرد، اما هیأت دولت هنوز آن را مصوب نکرده و سؤال این است که آیا در صورت تصویب، شامل ۴ ماه گذشته هم می‌شود، برخی می‌گویند باید عطف به ماسبق هم بشود، برخی می‌گویند نمی‌شود، البته رقم زیادی نیست، اما برای جامعه کارگری می‌تواند حق مسکن کمک کند.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات در مورد این که این چه شورای عالی کار است که مصوبه می‌دهد، اما برای اجرا نیاز به مصوبه دولت هم دارد، مگر وزیر کار و دو وزیر دیگر در شورای عالی کار نیستند، گفت: این مشکل قانون کار است و آخرین ویرایش قانون کار که سال ۶۹ بوده، هنوز این ایراد را دارد و بر اساس آن مصوبه شورای عالی کار در مورد حق مسکن برای اجرا شدن، نیاز به مصوبه هیأت دولت هم دارد.

مسئول بسیج کارگران و اصناف اظهار داشت: شورای عالی کار مرکب از شرکای اجتماعی نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت است که نمایندگان دولت ۴ نفر شامل وزیر کار، وزیر صنعت، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان ملی استاندارد است. نمایندگان کارگران ۳ نفر و نمایندگان کارفرمایان نیز ۳ نفر هستند، اما، چون خود دولت به عنوان کارفرمای بزرگ محسوب می‌شود، عملا نمایندگان کارفرمایان ۷ نفر و نماینده کارگران ۳ نفر هستند و امسال هم دیدیدم حداقل دستمزد کارگران با وجود این که مورد اعتراض نمایندگان کارگران بود و آن‌ها امضا نکردند، اما، چون دولت و کارفرمایان آن را امضا کردند، شامل اکثریت آراء و قابل اجرا شد.

وی ادامه داد:شکل قانونی رعایت شد، اما کارگران ناراضی بودند و قرار شد از طریق تسهیلات جانبی مانند حق مسکن جبران شود که آن هم تاکنون مصوب نشده است.

رعیتی‌فرد افزود: قانون کار از سال ۶۹ تاکنون بازنگری نشده و نیاز به تغییرات اساسی دارد؛ یکی از آن‌ها مصوبه شورای عالی کار و حق مسکن است که نیاز به مصوبه جداگانه دولت دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «افزایش حق مسکن کارگران در سال ۹۹ چه شد؟» و «چرا حق مسکن کارگران افزایش نیافته است» خواستار پیگیری خبرنگار و پاسخ‌گویی مسئولان شدند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۷
دولت مردان کار دارند این همه عجله برای چیست .؟!!!
چون حق کارگر هست اگر وام میلیاردی بود دو روزه انجام میشد .
با سلام . ضمن تشكر از پيگيري هاي شما ظاهرا كاري از نمايندگان كارگري بر مي ايد . لطفا اين موضوع را از وزير كار جويا شويد. ممنو
برای تصویب حق مسکن کارگران دولت کارگران را سرکارگذاشته این نهایت ظلم وبی توجهی به این قشر زحمت کش جامعه است فعلا دولت به فکر پاتک زدن به جیب کارگراست وبه فکر این است که چه ججوری 200هزار حق مسکن را تصویب کند تا بتواند دوبراب ان را از کارگر بگیرد هنوز به نتیجه قطعی نرسیده فعلا کارشناسی می کنند هرموقع به نتیجه رسیدند حتما تصویب می کنند
ای کارگر بیچاره خدا آن روزی رو نیاره که ............................................
بدلیل عدم تصویب حق مسکن در هیات دولت، حقوق ما را بر همچنان بر اساس سال گذشته پرداخت می کنند. (کف حقوق)
کارمند اداری دانشگاه علوم پزشکی هستم.(شرکتی)
به کجا باید شکایت برد که هیچ دادرسی نیست.
با سلام خواهش میکنم حق مسکن کارگران پیگیری شود کارگر بدبختی که تو این روزها توان خرید مایحتاج اصلی رو هم ندارند و چشم دوخته به مجلس جدید که شاید سال آینده فرجی شود و در حقوق و مزایای آنها تغییراتی بوجود آید . آیا مجلس جدید در طول دوره میتواند کارمفیدی و یا قدمی در راه حق کارگران بردارد اگه هیچ چیز تغییر نکرد که بعید میدانم دوره ی بعد همان تعداد کم رای هم از بین خواهد رفت
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی