کد خبر: ۹۷۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 16 May 2020
دبل برگر یا برگر دوبل یکی از انواع همبرگر است که در واقع از دو لایه گوشت به جای یک لایه تهیه می‌شود. طرز تهیه ساندویچ دبل برگر با گوشت گوساله و بیکن مرغ دودی شده را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
توسلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
از آشپز محترم سئوال داشتم : رنگ"بیکن مرغ دودی شده" همه جا قرمز میشه یا در استرالیا اینجوریه؟! اینجا که بیکن مرغ تبلیغاتی نامینو که سفید سفیده.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: