ته چین؛
طرز تهیه کباب چنجه کوزهای
کباب چنجه از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ میشد و اکنون با گوشت گوساله نیز تهیه میشود. چنجه کوزهای یکی از روشهای متفاوت تهیه کباب چنجه است. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفهای فرامیگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
پاسخ ها
ياسر
| ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
شما مطلبو بگير چه كار داري به مسايل خصوصي زندگي آشپز؟

