ته چین؛

طرز تهیه لوبیاپلو تبریزی

کد خبر: ۹۷۴۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 27 April 2020
تعداد بازدید : 10887
کد خبر: ۹۷۴۵۸۵
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 27 April 2020
|
21010 بازدید
|
۱
بازدید 21010
۱
«لوبیا پلو» یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در نقاط مختلف ایران با ترکیب و روشی نسبتاً متفاوتی طبخ می‌شود. طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی با ته دیگ سیاه دانه از انواع لوبیاپلوهای ایران را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
من تبریزی اصیل هستم در طول ۳۹ سال عمرم نه این غذا رو نه شنیدم نه دیدم نه خوردم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟