میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مواظب خریدهای خود با استفاده از کارت‌های بانکی باشید

پلیس فتا آذربایجان غربی به شهروندان هشدار داد که هنگام استفاده از کارت‌های بانکی مراقب دستگاه‌هایی که اطلاعات کارت را کپی می‌کنند، باشند.
کد خبر: ۹۶۸۵۵۷
| |
17865 بازدید
|
۱
مواظب خریدهای خود با استفاده از کارت‌های بانکی باشید

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ نصرتی رئیس پلیس فتا انتظامی آذربایجان غربی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت خرید ها با استفاده از کارت‌های بانکی و عدم رد و بدل کردن وجه نقد، احتمال هرگونه سوء استفاده از کارت‌های بانکی شهروندان توسط کلاهبرداران و سودجویان به وسیله دستگاه‌های اسکیمر وجود دارد.

او در ادامه به شهروندان توصیه کرد: همواره به هشدارهای پلیس فتا توجه داشته و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تجهیزات جانبی غیراستاندارد و اضافی نصب شده به دستگاه‌های pos فروشگاهی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مرکز فوریت‌های پلیسی و یا شماره تلفن ۰۴۴۲۱۸۲۳۱۸۶ با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
سلام خوب نمونه اش نشان دهید تامردم مواظب باشند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات