تعداد بازدید : 14240
کد خبر:۹۶۳۰۶۵
کد خبر:۹۶۳۰۶۵
24015 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
03 March 2020
ته چین؛

طرز تهیه ترشی لبو و انار

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیله اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. پیش از این طرز تهیه چند ترشی را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه ترشی لبو و انار را فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟