تعداد بازدید : 4215
کد خبر:۹۶۱۶۴۶
کد خبر:۹۶۱۶۴۶
20292 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

طرز تهیه دو گوله کباب

«دوگوله کباب» یا «دوگلوله کباب» یکی از غذاهای محلی منطقه سنجان در استان مرکزی است که معمولا برای مراسم‌ها به ویژه شب عید نوروز تهیه می‌کنند و با نان یا برنج سرو می‌شود. طرز تهیه این کباب تابه‌ای را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
آقارضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
همان دوگوله کباب درسته. در اراک و استان مرکزی به دیزی میگویند دوگوله، یعنی دیگ کوچک. نوعی کباب ماهیتابه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
نه عزیزم به این نمیگن دوگوله کباب
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟