تعداد بازدید : 140
کد خبر:۹۶۱۵۹۹
کد خبر:۹۶۱۵۹۹
6599 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
26 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه پوره تره

«پوره / Purée» نوعی خوراک است که عمدتاً با خرد کردن تره‌بار، سبزیجات، حبوبات ومیوه خام یا پخته در مخلوط‌کن و سپس از الک گذراندن آن درست می‌شود. پوره به عنوان یک سس در شیرینی‌های پختنی مانند پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده می‌شود. طرز تهیه پوره تره را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Switzerland
۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۳
ایشون چرا لهجه زیبای شمالی یادش رفته!
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.