تعداد بازدید : 36980
کد خبر:۹۵۶۳۷۶
کد خبر:۹۵۶۳۷۶
87190 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
04 February 2020
ته چین؛

دستور پخت مرغ ترش

«مرغ ترش» که به زبان گیلکی «تۊرشˇ کرک» خوانده می‌شود، یکی از غذا‌های محلی گیلان است. مواد مرغ ترش را مرغ، انواع سبزی (تره، جعفری (گیاه)، گشنیز، نعنا، شوید و خلواش)، آب غوره یا آب نارنج یا آب لیمو، تخم مرغ، سیر، لپه، پیاز و نمک و فلفل سیاه تشکیل می‌دهد. طرز تهیه این غذای خوش طعم و پرطرفدار را فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حوا
Germany
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۷
با سلام وتشکر از اموزش خورشت بسیار خوب وخوشمزه ،فقط برنامه اشکال کوچکی داشت وآن مجسمه ای بود که گاهی دیده میشد اگر نبود به جاش یک گلدون قشنگ بود برنامه نقص نداشت موفق باشید.
پاسخ
مهدی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰
لطفا هر غذای شمالی را به اسانی غذای گیلانی نخوانید. با احترام به برادران و خواهران گیلانی ، ترش کرک همان مرغ ترش معروف از غذاهای محلی مازندران میباشد. با احترام
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۲
سلام مرغ ترش مازندران کلا دستورش فرق داره سبزیجات محلی معطر که مخصوص مازندران هست استفاده میشه توش تخم انار آسیاب شده یا رب انار گردو هم اضافه میکنن بعد با پیاز داغ همه مواد رو تفت میدن عینه قورمه سبزی میزاریم جا بیفته بعد نوش جان میکنید اسم سبزی معطر اوجی زلنگ اناردیجه سرسم هست وبقیه سبزیجات موفق باشید
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟