کد خبر: ۹۵۶۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 04 February 2020
«مرغ ترش» که به زبان گیلکی «تۊرشˇ کرک» خوانده می‌شود، یکی از غذا‌های محلی گیلان است. مواد مرغ ترش را مرغ، انواع سبزی (تره، جعفری (گیاه)، گشنیز، نعنا، شوید و خلواش)، آب غوره یا آب نارنج یا آب لیمو، تخم مرغ، سیر، لپه، پیاز و نمک و فلفل سیاه تشکیل می‌دهد. طرز تهیه این غذای خوش طعم و پرطرفدار را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حوا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
با سلام وتشکر از اموزش خورشت بسیار خوب وخوشمزه ،فقط برنامه اشکال کوچکی داشت وآن مجسمه ای بود که گاهی دیده میشد اگر نبود به جاش یک گلدون قشنگ بود برنامه نقص نداشت موفق باشید.
مهدی
|
United Kingdom
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
لطفا هر غذای شمالی را به اسانی غذای گیلانی نخوانید. با احترام به برادران و خواهران گیلانی ، ترش کرک همان مرغ ترش معروف از غذاهای محلی مازندران میباشد. با احترام
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: