مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 20713
کد خبر:۹۵۵۱۲۷
کد خبر:۹۵۵۱۲۷
44606 بازدید
نظرات: ۳
ته چین؛

دستور پخت کوکوی دو رنگ

کوکوی دو رنگ یکی از انواع کوکوهای آذری است که با وجود فرمول ساده، از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این کوکو که ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی است و هم در فر و هم در روغن می‌توان پخت را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ع ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
احسنت ، ممنون از توضیحات خوب شما
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
این کوکو هم مثل بعض ها دورنگه ۰۰۰۰۰
ندا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
سپاسگزارم.توضیحات کامل و دقیق بود. هر وقت طبخ کوکوی دو رنگ را امتحان می کنم لایه ی رویی به لایه ی سیب زمینی خوب نمی چسبه. نمی دونم اشکال کار کجاست.
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟