مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 4050
کد خبر:۹۵۳۴۴۰
کد خبر:۹۵۳۴۴۰
16484 بازدید
نظرات: ۴
ته چین؛

دستور پخت خورش سیب و آلبالو

خورش سیب و آلبالو که از خورش‌هایی است که در خراسان تهیه می‌شود و گفته می‌شود ریشه آن به دامغان بازمی‌گردد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
دانش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
البته که همه جای ایران برای همه ایران است
ولی
اشاره کنم که اصالت اصلی این خورشت بسیار خوشمزه مربوط به شهرستان شاهرود میباشد
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
ببخشید الان مگر فصل البالویه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
غذای سنتی و منشا ان شاهرود است نه خراسان و دامغان
شیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
نه عزیزم این غذا دامغان هست
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟