تعداد بازدید : 4050
کد خبر:۹۵۳۴۴۰
کد خبر:۹۵۳۴۴۰
16401 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
22 January 2020
ته چین؛

دستور پخت خورش سیب و آلبالو

خورش سیب و آلبالو که از خورش‌هایی است که در خراسان تهیه می‌شود و گفته می‌شود ریشه آن به دامغان بازمی‌گردد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دانش
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶
البته که همه جای ایران برای همه ایران است
ولی
اشاره کنم که اصالت اصلی این خورشت بسیار خوشمزه مربوط به شهرستان شاهرود میباشد
پاسخ
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۶
ببخشید الان مگر فصل البالویه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷
غذای سنتی و منشا ان شاهرود است نه خراسان و دامغان
پاسخ
شیلا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۹
نه عزیزم این غذا دامغان هست
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟