تعداد بازدید : 17815
کد خبر:۹۵۳۰۸۵
کد خبر:۹۵۳۰۸۵
32368 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
21 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه خامه صبحانه

خامه یکی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شود. خامه صبحانه معمولاً غلیظ‌تر از خامه معمولی است. طرز تهیه خامه صبحانه را به روش سنتی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۸
از سوپر سر کوچه میخریم راحتتره
پاسخ
سوقولی
Netherlands
۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۲
۱۳ دقیقه !!!!!!
همون ۲ دیقه آخرش کافی بود !
اصن تو دو خط می تونستید توضیح بدید!
ممنون
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.