ته چین؛

طرز تهیه پاکوره با سس تمبر هندی

کد خبر: ۹۴۹۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 11249
کد خبر: ۹۴۹۸۹۰
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 10 January 2020
|
22964 بازدید
|
۱
بازدید 22964
۱
«پاکوره» یک غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که به صورت گلوله‌های برشته شده خمیر به همراه مخلفات دیگر عرضه می‌شود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می‌شود. طرز تهیه پاکوره به شیوه مرسوم در جنوب ایران را با سمس تمبر هندی در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Canada
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
تمبر در پست استفاده می شود. تمر هندی درست است.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟