تعداد بازدید : 11249
کد خبر:۹۴۹۸۹۰
کد خبر:۹۴۹۸۹۰
23029 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
10 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه پاکوره با سس تمبر هندی

«پاکوره» یک غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که به صورت گلوله‌های برشته شده خمیر به همراه مخلفات دیگر عرضه می‌شود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می‌شود. طرز تهیه پاکوره به شیوه مرسوم در جنوب ایران را با سمس تمبر هندی در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Canada
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
تمبر در پست استفاده می شود. تمر هندی درست است.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.