میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعتراض‌ها تأثیری بر تولید و صادرات نفت عراق ندارد

کد خبر: ۹۴۷۷۸۷
| |
4193 بازدید

وزارت نفت عراق اعلام کرد که توقف تولید نفت در میدان ناصریه این کشور پس از اعتراض‌های اخیر، تأثیری بر مجموع تولید و صادرات نفت عراق ندارد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، وزارت نفت عراق دیروز (یکشنبه، هشتم دی‌ماه) اعلام کرد که توقف تولید نفت در میدان نفتی ناصریه در جنوب این کشور به دست متعرضان، تأثیری بر عملیات تولید و صادرات نفت عراق نخواهد داشت.

در بیانیه وزارت نفت عراق آمده است که این کشور برای جبران تعطیلی میدان ناصریه، تولید نفت از میدان‌های جنوبی در نزدیکی بصره را افزایش می‌دهد، همچنین در این بیانیه اعلام شده است تعطیلی میدان ناصریه، موقتی است.

وزارت نفت عراق همچنین در بیانیه خود اعلام کرد که عملیات تولیدی در میدان ناصریه که روزانه ۸۰ هزار تا ۸۵ هزار بشکه نفت تولید می‌کند، به دلیل بسته شدن راه‌های منتهی به این میدان و جلوگیری از دسترسی کارگران به آن، متوقف شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات