ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وال استریت ژورنال:

امارات خروج نیروهایش از یمن را آغاز کرده است

کد خبر: ۹۰۹۳۸۲
| |
15827 بازدید
امارات خروج نیروهایش از یمن را آغاز کرده است
یک رسانه آمریکایی اعلام کرد امارات متحده عربی خروج نیرو‌های خود از یمن را از یکسال قبل آغاز کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، روزنامه وال استریت ژورنال نوشت امارات از حدود یکسال قبل برنامه ریزی برای خروج بیشتر نیرو‌های خود از یمن را آغاز کرده است.

به نوشته این روزنامه، امارات بدنبال خلاص شدن از جنگی است که باعث شده تا این کشور با مخالفت‌های بزرگی در آمریکا روبرو شود.

این رسانه در ادامه به نقل از مسئولان غربی نوشت که ابوظبی طی هفته‌های اخیر تانک‌ها و بالگرد‌های تهاجمی خود را به خارج از یمن منتقل کرده است.

امارات مهمترین شریک عربستان در جنگ علیه یمن از مارس ۲۰۱۵ تاکنون است، اما این جنگ هزاران کشته بر جا گذاشته است به گونه‌ای که سازمان ملل از بحران یمن به عنوان بدترین بحران انسانی در دنیا یاد کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا