تعداد بازدید : 2951
کد خبر:۹۰۵۶۱۲
کد خبر:۹۰۵۶۱۲
11121 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
16 June 2019
ته چین؛

طرز تهیه کوکوی پیازچه

«پیازچه یا پیاز بهاره / Scallion» نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌شود. پیازچه قابلیت استفاده خام به عنوان سبزی یا یکی از اجزای سالاد را دارد که بیشتر در آمریکای شمالی می‌باشد، اما در آسیای شرقی بیشتر به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می‌شود. کوکوی پیازچه یکی از کوکوهای بسیار خوش طعم است. طرز تهیه این کوکو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.