ته چین؛

طرز تهیه کته آذری

کد خبر: ۹۰۴۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 13 June 2019
تعداد بازدید : 2743
کد خبر: ۹۰۴۸۷۸
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 13 June 2019
|
12394 بازدید
بازدید 12394
کته آذری یا کته ترکی، یک کته بسیار خوش طعم است که طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟