تعداد بازدید : 620
کد خبر:۹۰۲۸۰۹
کد خبر:۹۰۲۸۰۹
5747 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ | ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
02 June 2019
ته‌چین؛

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز با سولجرهای آنچووی

سولجر، نانی است که به نازکی برش خورده و تست شده است. این نام در اثر یک سری تبلیغات تلویزیونی در دهه 1950 میلادی باب شد. سولجرها معمولا همراه با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی خورده می‌شوند و یکی از غذاهای کلاسیک صبحانه هستند. اما در این ویدیو یک نسخه خوشمزه‌تر و متفاوت از سولجر با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی را فرا خواهید گرفت که در آن سولجرها به کره آنچووی آغشته می‌شوند. مواد لازم : ماهی‌های آنچووی (یک قوطی کنسرو) 30 گرم کره 2 قاشق غذاخوری روغن ماهی آنچووی چهار تکه نان خمیر ترش 3 عدد تخم‌مرغ محلی 2 قاشق غذاخوری جعفری کمی فلفل
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.