ته چین؛

طرز تهیه استیک آبادانی

کد خبر: ۸۹۷۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸ 08 May 2019
تعداد بازدید : 303
کد خبر: ۸۹۷۲۶۸
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸ 08 May 2019
|
3492 بازدید
بازدید 3492
یکی از روش‌های نرم کردن گوشت، با استفاده از یخ است که البته روش آنچنان مرسومی نیست. نوعی از استیک تهیه و سرو می‌شود که گوشت آن با این روش نرم می‌شود و به استیک آبادانی مشهور است. طرز تهیه این استیک را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟