کلیسای جامع نوتردام پاریس عصر روز دوشنبه 26 فروردین با یک آتش سوزی بزرگ مواجه شد و بخش وسیعی از آن بر اثر حریق سوخت و تخریب شد؛ اتفاقی که واکنش جهانی را در پی داشت، چرا که این اثر تاریخی یکی از میراثهای جهانی و جزو نمادهای تاریخی فرانسه محسوب میشود. ویکتور هوگو در اثر سال 1831 خود به نام «گوژپشت نتردام» که فیلم مشهوری نیز از روی آن ساخته شدهاست، این کلیسا را محور داستانگویی خود قرار داد که اقبال مردمی به آن را احیا کرد. برجهای دوقلوی کلیسا در رمان گوژپشت نوتردام اثر ویکتور هوگو محل زندگی کازیمودوی گوژپشت هستند. تصاویری از ابتدا تا انتهای آتشسوزی کلیسای نوتردام که تا ساعتی پیش تداوم داشت را در تابناک میبینید.
چرا طرفداران غربی ها نمی گویند این از سوء مدیریت است . وقتی چنین اتفاقی در ایران می افتد این جماعت کل نظام را زیر سوال می برند. ظاهرا انچه از این بنا مانده دیوارهای سنگی است که نمی سوزد.
اولا این اتقاقها در اونجا مرتب و پشت سر هم نمی افته و بعدش خیلی زود یا ترمیم میشه و یا زیباتر از قبل ساخته میشه نه مثل اینجا که میزان خرابی و نابسامانی و بدبختی لحظه به لحظه ست و زمان برای ترمیم و بازسازی و احیای دوباره ش ؛ سی سال رو هم رد میکنه . قبل از حرف زدن ؛ کمی فکر کردن هم بد نیست .
ناشناس
۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
کسی که این حرف رو می زنه چقدر باید کوته فکر باشه؟؟!! سقف این بنای با قدمت بالای ۷۵۰ سال کلا از چوب بلوط بود با وجود این آتش سوزی مهار شد و ستون ها و برجک هاش فرو نریخت ، برای مثال پلاسکو که تماما تخریب شد چوبی بود ؟؟؟ چرا فروریخت؟ ندیدن مدیریت در مهار کلیسای نوتردام و مقایسه اش با سو مدیریت در ماجرای پلاسکو و فرو ریختنش خیلی کوته فکری می خواد ، خیلی
دو حالت داره یا عمدی بوده یا اتفاق اگه عمدی بوده که یک حرف جدا است ولی اینطور که میگن اتفاقی بوده پس دیگه نباید به بنگلادش و سومالی گیر بدهند برای اینطور حوادث