تعداد بازدید : 823
کد خبر:۸۸۵۲۶۱
کد خبر:۸۸۵۲۶۱
4679 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
14 March 2019
ته چین؛

امپانادا با گوشت گاو در نمک خوابانده شده

در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و اسپانیا امپانادا به نان یا شیرینی پخته یا سرخ شده‌ای گفته می‌شود که محتویاتی در درون آن قرار داده شده باشد. امپانادا از یک لایه خمیر تا شده تشکیل شده است و موادی که در آن پر می‌شود نیز می‌تواند از گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله یا انواع گوشت‌های فرآوری شده تهیه شود.امپانادا در آرژانتین غالباً در مهمانی‌ها و جشنواره‌ها به عنوان یک پیش‌غذا و یا غذای اصلی سرو می‌شود. آشپزهای آرژانتینی تخصص خاصی در تهیه امپانادا تازه با طعم‌های متنوع و محتویات مختلف دارند. طرز پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.