بازدید 2851
۱
اقتصاد در گذر زمان

از سفر به اروپا برای خرید لوازم راه آهن تا دریافت حق ماموریت 12 میلیاردی بدون رفتن به ماموریت

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی یازدهمین روز اسفند ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۸۸۲۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰ 02 March 2019

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی یازدهمین روز اسفند ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

 

11 اسفند ۱309، ارباب کیخسرو شاهرخ، رییس اداره مباشرت مجلس شورای ملی، برای خرید لوازم راه ‌آهن به اروپا عزیمت کرد تا طی قراردادی کلیه لوازم مورد نیاز را از دولت سوئد خریداری کند.

11 اسفند 1320، محمدعلی فروغی کابینه را ترمیم و وزیران را به این شرح به مجلس معرفی کرد: حسنعلی کمال هدایت (نصرالملک)، وزیر پست و تلگراف، باقر کاظمی (مهذب الدوله) وزیر کشور- مجید آهی، وزیر کشاورزی، اقتصاد و خواربار- علی ‌اصغر حکمت، وزیر بهداری، علی سهیلی، وزیر امور خارجه- عباسقلی گلشائیان، وزیر دادگستری- سرلشگر امان ‌الله جهانبانی، وزیر راه- مصطفی عدل (منصورالسلطنه) وزیر فرهنگ- یدالله غضدی، وزیر دارایی- عبدالحسین هژیر، وزیر پیشه و هنر و بازرگانی- محمدعلی فروغی، وزیر جنگ.

11 اسفند 1345، اولین موافقت‌ نامه پنج ساله بازرگانی ایران و شوروی در تهران امضا شد. طبق این موافقنامه مقرر شد طی پنج سال آینده ایران و شوروی پانصدوچهل‌ میلیون دلار کالا مبادله کنند.

11 اسفند 1347، از شوروی بیست هزار تن شکر خریداری شد.

11 اسفند 1352، واشنگتن پست: ويليام ساليمون وزير خزانه ‌داري آمريكا در اظهاراتش شاه ايران را «احمق» خواند. اين تعبير خشم دولت ايران را برانگيخت.

11 اسفند 1353، شاه سيستم تك حزبي در كشور را اعلام كرد و حزب واحد سياسي كشور «رستاخيز» نام گرفت.

11 اسفند 1389، سرتیپ دوم پاسدار «نبی ‌الله حیدری» رییس پلیس فرودگاه ‌های کشور در جمع خبرنگاران گفت: ۲۰ تن تریاک از خارج از کشور به منظور مصرف پزشکی و با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یک ماه گذشته وارد فرودگاه بین ‌المللی امام خمینی(ره) شده است.

11 اسفند 1392، ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی با اشاره به تخلفات در یکی از استان ‌ها، گفت: در یکی از استان ‌های کشور فردی ۱۲‌میلیارد تومان حق ماموریت گرفته ‌است بدون اینکه حتی یک دقیقه به ماموریت برود. همین فرد ۵۰۰ میلیون تومان نیز هزینه صرف غذا گرفته است. در استان دیگری فردی ۷۰ میلیارد تومان حقوق عوارضی دولت را پرداخت نکرده که پیش ‌بینی می‌ شود این مبلغ به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد که اینها منهای قاچاق پرونده است. باید تلاش کنیم که دیگر این اتفاقات در کشور رخ ندهد.

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

 

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
( صنعت پولساز ماموریت )

هم در بخش خصوصی و هم دولتی ، ( صنعت ماموریت) یکی از پولسازترین روشها برای کارکنان است . دغدغه بسیاری مدیران و کارشناسان ، تولید ماموریت بعدی است . و پس از برگشت ، تلاش و کوشش برای ( تولید ماموریت بعدی ) . و این چرخه ی سازنده سالهاست ادامه داشته است . گاهی یک مدیر ، ده میلیون تومان هزینه میتراشد تا یک میلیون تومان حق ماموریت بگیرد . بخشی از سرطان جابجایی در کشور و سوانح آن مربوط به این جابجایی های ماموریتی است که اکثر آنها اضافی و ساختگی است . کارشناس حرفه ای
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر