بازداشت وزیر فلسطینی از سوی نیروهای اسرائیلی

کد خبر: ۸۰۵۴۸۷
| |
3263 بازدید
بازداشت وزیر فلسطینی از سوی نیروهای اسرائیلی

نیروهای اسرائیلی وزیر آموزش عالی فلسطین را در یک مراسم دانشگاهی بازداشت کردند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری وفا فلسطین، نظامیان رژیم صهیونیستی «صبری صیدم» وزیر آموزش عالی فلسطین را بازداشت کردند.

رسانه های فلسطینی گزارش دادند این وزیر فلسطینی در حین حضور در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی در یکی از بیمارستان های کرانه باختری بازداشت شده است.

این نخستین بار نیست که نظامیان صهیونیست به شکل غیرقانونی اقدام به بازداشت مقامات فلسطینی می کنند. آنها پیشتر نیز در سال ۲۰۰۶ با یورش به یک هتل در رام الله پنج وزیر فلسطینی را بازداشت کردند.

به تازگی نیز نظامیان رژیم صهیونیستی در راستای مقابله با آیین های ماه مبارک رمضان و برای دومین بار در یک هفته دو فلسطینی ساکن در بخش قدیمی قدس را بازداشت کردند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت