ته چین؛

طرز تهیه بامیه

کد خبر: ۸۰۳۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۲ 27 May 2018
تعداد بازدید : 4007
کد خبر: ۸۰۳۰۳۰
|
۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۲ 27 May 2018
|
11504 بازدید
بازدید 11504
«بامیه / Bamiyeh» یکی از شیرینی‌های ایرانی است که در ایامی چون ماه رمضان در کنار زولبیا و گوش‌فیل سرو می‌شود. به نظر می‌رسد این مجموعه شیرینی ریشه و تاریخچه‌ای مشابه یا دست‌کم نزدیک به هم دارند. طرز تهیه بامیه را در تابناک فرامی‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟