پارك در نشست خبري:

صفايي خط خورد تا واعظي المپيك برود!

از آنها خواستيم به دليل اينكه با كمبود كمان مواجهيم پس از بازي‌ها كمان خود را به ساير ملي‌پوشان فاقد كمان بدهند! من پس از المپيك به واعظي گفتم كه كمان خود را به يكي ديگر از ملي‌پوشان بدهد كه او به من گفت؛ اين كمان مال خودم است و آن را به كسي نمي‌دهم. من از اظهارات واعظي تعجب بسيار زيادي كردم. وقتي از المپيك بازگشتيم، او از سهميه‌ي ماشين، جوايز نقدي و غير نقدي و مربيگري تيم ملي برخوردار شد. ممكن است برخي ورزشكاران المپيكي به دليل كسب مدال اين امكانات را داشته باشند.
کد خبر: ۷۹۸۰۲
|
۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۵ 04 January 2010
|
4183 بازدید
نشست مطبوعاتي مربيان كره‌اي تيم ملي تيروكمان ايران برگزار شد.

به گزارش ايسنا، "پارك"، سرمربي تيم‌هاي ملي تيروكمان درخصوص كنار رفتن المپين‌هاي تيروكمان از اردوهاي تيم ملي اظهار كرد: در هيچ كجاي دنيا اين قانون وجود ندارد كه المپيكي‌ها بايد در تيم ملي باقي بمانند و هر كاري كه دوست دارند، انجام دهند. آنها بايد بدانند كه چگونه برخورد كنند. المپيك رفتن به اين معني نيست كه سند تيم ملي به نام آن افراد خورده است. اينگونه نيست كه وقتي كسي از المپيك برمي‌گردد، از فشار تمريناتش بكاهد و يا تغيير رويه دهد. ما نبايد فكر كنيم كه المپيكي‌ها هميشه بايد جزو نفرات اول باشند. اگر هر كسي در كارش دو سال خوب باشد، همه به او احترام مي‌گذارند ولي آيا اين مساله دليلي مي‌شود كه شما پس از افت كردن در كارتان دوباره داراي اهميت و جايگاه خاصي باشيد؟ در طول 30 سال حضورم در تيروكمان براي نخستين بار است كه مي‌بينم كه مطبوعات يك كشور به چنين مساله‌اي اين قدر توجه دارند. من نمي‌توانم بگويم كه رويكرد حجت واعظي و مصاحبه‌هايش درست است يا غلط و فكر مي‌كنم اينگونه برخوردها در حد اين كماندار المپيكي نيست.

وي ادامه داد: زماني كه حجت واعظي از المپيك برگشت، ديگر به تمرينات تيم ملي نيامد. من بعدها فهميدم كه او به مسوول تيم ملي گفته از ناحيه‌ي گردن دچار مصدوميت است و نياز به استراحت دارد. پس از مدتي فدراسيون مربيگري تيم ملي را به او واگذار كرد. در همان زمان هم حضورش در اردوهاي تيم ملي كمرنگ بود. اين در حالي است كه من حتي دليلش را هم نمي‌دانستم. من فكر مي‌كنم اگر كسي به المپيك مي‌رود، بعد از حضور در اين مسابقات بايد الگو باشد ونظم و تلاش خود را بيشتر كند تا ساير ورزشكاران را بالا ببرد نه اينكه خود را بالاتر از بقيه بداند. من تاكنون حتي يك بار هم به او نگفتم از تيم ملي كنار برود. قطعا كسي كه تمرين نمي‌كند حتي اگر مجوز حضور در تيم ملي را هم داشته باشد، نمي‌تواند ركورد خوب بزند و در واقع براي تيم ملي شرايط خوبي ندارد.

سرمربي كره‌اي تيم ملي تيروكمان در پاسخ به اظهارات يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه شنيده مي‌شود نجمه آبتين تنها المپيكي زن تيروكمان ايران در اردوي تيم ملي تمرين نمي‌كند و به صورت انفرادي در ورزشگاه طرشت به تمرينات خود مي‌پردازد، خاطرنشان كرد: وضعيت آبتين متفاوت است. وقتي در تيروكمان تمركز ورزشكاري از بين مي‌رود، شرايط براي او فرق مي‌كند. من سعي كردم كسي را جايگزين او كنم كه اميد بهتري به آينده‌ي او است. آبتين اكنون شرايط تيم ملي را ندارد ولي اگر بتواند به ركوردهاي سابقش برگردد و مقام بياورد، راه براي او باز است و مي‌تواند به تيم ملي برگردد. اين در تيروكمان يك روال معمول است كه هر وقت ورزشكاري در مسابقاتي مقام بياورد يا به افتخاري دست پيدا كند به محض اينكه فكر كند شرايط خوبي دارد، دچار افت مي‌شود چرا كه همه چيز به تمركز ورزشكار برمي‌گردد. من به خاطر اين ورزشكاران دوران سختي را پشت سر گذاشتم. نمي‌دانم چرا المپيكي‌ها و مدال آوران تيروكمان بعد از مسابقات مدام از ديگران ايراد مي‌گيرند و مي‌گويند رفتار مربيان با ما تغيير كرده و چرا فدراسيون ديگر ما را حمايت نمي‌كند.

پارك اضافه كرد: ورزشكاران دائم از اين حرف‌ها مي‌زنند. از نظر من در تيروكمان براي اين مساله فرهنگ سازي نشده است. زماني كه آنها از مسابقات برگشتند، تجليل بسياري از آنها شد. همين مساله انتظارات المپيكي‌ها را بالا برد. آنها ديگر فكر نمي‌كردند كه بايد تمرينات‌شان را بيشتر كنند. ممكن است فرهنگ كشورها متفاوت باشد ولي از نظر من يك چيز مشترك است اينكه هر آنچه بدست مي‌آيد حاصل تلاش خودتان است.

وي با اشاره به وقايع پيش از اعزام تيم ملي تيروكمان و انتخاب نفرات اعزامي به پكن يادآور شد: پيش از رفتن به المپيك از ورزشكاران ركوردگيري صورت گرفت. كيوان رياضي‌مهر، حمزه صفايي و ميلاد وزيري ركوردهاي قابل قبولي زدند و توانايي رفتن به المپيك را داشتند. نظر من اعزام اين سه نفر به المپيك بود. درست است كه واعظي سهميه‌ي ورود به المپيك را براي ايران گرفته بود ولي براي اين مساله قانوني وجود ندارد كه گيرنده‌ي سهميه در المپيك حاضر شود. زماني كه مي‌خواستم اسم اين سه كماندار را اعلام كنم، صفايي رييس فدراسيون از من خواست از آنجايي كه واعظي خودش كسب سهميه كرده او به المپيك اعزام شود. به همين دليل نام پسرش حمزه صفايي از ليست ملي‌پوشان حذف شد تا واعظي به اين سفر برود.

سرمربي كره‌اي تيم‌هاي ملي تيروكمان با انتقاد از عملكرد حجت واعظي مبني بر عدم تحويل دادن كمان خود به ساير ورزشكاران تيم ملي به دليل كمبود امكانات پس از بازي‌هاي المپيك تصريح كرد: پيش از المپيك اسپانسرهاي توليد كننده كمان از المپين‌ها حمايت مي‌كنند و به آنها كمان مي‌دهند. پيش از اينكه المپيكي‌ها به بازي‌هاي المپيك بروند، از آنها خواستيم به دليل اينكه با كمبود كمان مواجهيم پس از بازي‌ها كمان خود را به ساير ملي‌پوشان فاقد كمان بدهند! من پس از المپيك به واعظي گفتم كه كمان خود را به يكي ديگر از ملي‌پوشان بدهد كه او به من گفت؛ اين كمان مال خودم است و آن را به كسي نمي‌دهم. من از اظهارات واعظي تعجب بسيار زيادي كردم. وقتي از المپيك بازگشتيم، او از سهميه‌ي ماشين، جوايز نقدي و غير نقدي و مربيگري تيم ملي برخوردار شد. ممكن است برخي ورزشكاران المپيكي به دليل كسب مدال اين امكانات را داشته باشند.

پارك با بيان اينكه نمي‌گويم واعظي اشباع شده است بلكه مي‌گويم او نبايد اينگونه تغيير رويه مي‌داد، متذكر شد: وقتي ديدم موضوع واعظي به جرايد كشيده شده است، به اين فكر كردم كه چرا كسي كه بعد از المپيك صاحب همه چيز شده است، دوباره انتقاد مي‌كند. ما چهار سال با هم زندگي كرديم امروز دوست دارم از او بپرسم اكنون فكر مي‌كنم عملكردش به نفع دوستانش در تيم ملي است يا به ضرر آنها؟ من از المپيكي‌ها و فدراسيون مي‌خواهم كه به فكر ارتقاي سطح تيم ملي باشند. ولي متاسفانه رويه‌ اينگونه نيست. كادرفني تيم ملي سعي دارد يك ليوان را پر كند حال اگر كسي بيايد و آن را سوراخ كند، اين ليوان چگونه مي‌تواند پر شود؟

وي در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه آيا اعزام نشدن‌هاي مكرر تيم ملي به مسابقات مختلف در روحيه‌ي ورزشكاران تاثير منفي ندارد، خاطرنشان كرد: ما به مشكلاتي چون عدم صدور رواديد و بي‌اعتباري عادت كرده‌ايم. اگر هم پيش مي‌آيد، سعي داريم كه به آن توجه نكنيم و به آينده فكر كنيم. مسوولان فدراسيون به ما قول داده‌اند كه از اين پس اين مشكلات كمتر شود اما، هنوز هم فكر نمي‌كنم از اين مسايل براي ما پيش نيايد. ما در اردوهاي تيم ملي كمانداران را تمرين مي‌دهيم كه به مسابقات اعزام شوند، سعي مي‌كنيم مشكلات را بدست فراموشي بسپاريم. اما، مي‌دانيم كه تعداد مسابقاتي كه قرار بوده است برويم و نرفتيم بيش از مسابقاتي بوده كه به آنها اعزام شديم. ما براي ملي‌پوشان برنامه‌ي بلندمدت داريم. ممكن است اين اعزام نشدن‌ها تاثير آنچناني بر روي ورزشكاران نداشته باشد. نمي‌گويم اهميت ندارد چرا كه اعزام به مسابقات باعث افزايش اعتماد به نفس و تمركز كمانداران مي‌شود و آنها مي‌توانند حد و اندازه‌ي خود را بفهمند. چه كنيم اگر حسرت هم بخوريم از برنامه‌هايمان عقب مي‌افتيم. سعي كرديم كمانداران را طوري تربيت كنيم كه برايشان فرقي نكند به مسابقات مي‌روند يا خير. من به عنوان مربي تيم ملي نمي‌توانم بگويم كه حتي به مسابقات جايزه بزرگ مالزي مي‌رويم يا خير. فقط مي‌توانم بگويم اگر به اين رقابت‌ها برويم، تيم ملي تجربه‌ي خوبي كسب مي‌كند.

سرمربي تيم‌هاي ملي تيروكمان با اشاره به پيشينه‌ي حضورش در تيم ملي يادآور شد: پنج سال است كه تيم ملي ايران را همراهي مي‌كنم. اوايل حضورم شرايط بسيار سختي در ايان وجود داشت. اين رشته ناشناخته بود و ورزشكاران تحت پوشش كمي داشت. جايي براي تمرين وجود نداشت. ما دو سال اول كارمان را در گوشه‌اي از محوطه‌ي باشگاه انقلاب آغاز كرديم ولي پس از آن شرايط تغيير كرد. دو سال به ورزشگاه طرشت رفتيم و بعد هم به سايت تيروكمان آزادي منتقل شديم. وقتي به ايران آمدم، به مسابقات آسيايي نزديك بود ولي تيم ايران در حدي نبود كه بتواند در اين رقابت‌ها حاضر شود. امروز ما صاحب سايت شده‌ايم. براي المپيك آماده مي‌شويم و سطح و كلاس كارمان بالا رفته است. ما و فدراسيون در اين مدت با هم پيشرفت كرديم، امكانات بهتر شده است. معتقدم اگر اين روند در آينده ادامه پيدا كند ، مي‌توانيم نتايج بهتري بگيريم.

وي درخصوص بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو به خبرنگاران گفت: حدود يازده ماه تا اين مسابقات باقي مانده است و اكنون براي پيش بيني كردن زود است. من نمي‌توانم بگويم كه قطعا به دور از رنگ مدال، مدال‌آور خواهيم بود.

پارك ادامه داد: چهار سال پيش سطح تيراندازي ايران بسيار پايين بود و در واقع ايران هيچ حرفي در بازي‌هاي آسيايي و المپيك براي گفتن نداشت. اما، با تلاش همه ادعاي حضور در المپيك را داريم. پانزده كشور در دنيا از مربيان كره‌اي استفاده مي‌كنند. همه‌ي اين مربيان از پيشرفت و جهش بزرگ ايران شوكه شده‌اند ومي‌گويند چه طور ممكن است كشوري گمنام در تيروكمان اينگونه دستخوش پيشرفت شده باشد. تا اينجا توانستيم خودمان را بالا بكشيم از اين پس هم هيچ محدوديتي وجود ندارد كه در سال‌هاي آتي بالاتر از اين باشيم. همه چيز بستگي به افراد و تلاش آنها دارد.

وي درخصوص ميزان اهميت تيم‌هاي ريكرو و كامپوند تصريح كرد: تيم‌هاي ريكرو و كامپوند براي ما به يك اندازه اهميت دارند. ما بسته به مسابقاتي كه در پيش داريم، براي ملي‌پوشان برنامه‌ريزي مي‌كنيم. اگرمسابقات ريكرو نزديك‌تر باشد بيشتر به آن مي‌پردازيم و برعكس براي كامپوند هم همين طور. ما تيم‌هاي جوانان و نوجوانان راه‌اندازي كرديم. آنها همراه تيم بزرگسالان تمرين مي‌كنند و در آينده سرمايه‌هاي خوبي براي ما خواهند بود.

"لي‌يون مي" سرمربي تيم‌هاي ملي زنان و همسر پارك نيز خطاب به خبرنگاران درخصوص بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو اظهار كرد: از سه ماه ديگر تمرينات تيم ملي به صورت فشرده آغاز مي‌شود. پنج ماه ديگر مسابقات جهاني كرواسي را در پيش داريم. در ماه ششم تركيه ميزبان مسابقات سطح بالايي خواهد بود و بايد در آن حضور پيدا كنيم. پس از آن هم براي دو ماه با تيم ملي اميد كره كه سطح فني آنها بالاتر از تيم ملي بزرگسالان ماست، در اين كشور اردوي مشترك خواهيم داشت. ما از كره‌اي‌ها قول گرفتيم تا در يك دوره از مسابقات آنها نيز حضور پيدا كنيم.

وي با بيان اينكه در شرايط كنوني سطح فني مردان بهتر از بانوان است، افزود: اين مساله به اين معنا نيست كه زنان پيشرفت نكرده‌اند. زنان پتانسيل‌هاي بسيار زيادي دارند. در حال حاضر ورزشكاراني كه نتوانستند در مسابقات مدال بگيرند، تشنه‌ي كسب مدال هستند و ما به مدال آوري آنها اميدواريم. ما بعد از مسابقات جهاني كره با 1333 امتياز بيست و يكم جهان شديم. همه‌ي اهل فن مي‌دانند كه اين ركورد بسيار خوب است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت