کد خبر: ۷۱۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱ 26 July 2017
گاها گوشت قرمز پس از پخت یک مایع قرمز از آن نشت می‌کند که به آن خونابه می گویند. حقیقت این است که این مایع خون نیست؟ بلکه این مایع پروتئین میوگلوبین که با آب حاصل از یخ زدن گوشت تشکیل شده است می‌باشد. جزئیات دقیق‌در بیره این پروتئین رادر تابناک ویدیو ببیند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: