مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت دنده شکم پر
تعداد بازدید : 982
کد خبر:۷۱۵۹۳۰
کد خبر:۷۱۵۹۳۰
17763 بازدید
ته چین؛

مایع قرمزی که از گوشت خارج می‌شود خونابه نیست

گاها گوشت قرمز پس از پخت یک مایع قرمز از آن نشت می‌کند که به آن خونابه می گویند. حقیقت این است که این مایع خون نیست؟ بلکه این مایع پروتئین میوگلوبین که با آب حاصل از یخ زدن گوشت تشکیل شده است می‌باشد. جزئیات دقیق‌در بیره این پروتئین رادر تابناک ویدیو ببیند.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟