تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 944
کد خبر:۷۱۵۹۳۰
کد خبر:۷۱۵۹۳۰
16910 بازدید
ته چین؛

مایع قرمزی که از گوشت خارج می‌شود خونابه نیست

گاها گوشت قرمز پس از پخت یک مایع قرمز از آن نشت می‌کند که به آن خونابه می گویند. حقیقت این است که این مایع خون نیست؟ بلکه این مایع پروتئین میوگلوبین که با آب حاصل از یخ زدن گوشت تشکیل شده است می‌باشد. جزئیات دقیق‌در بیره این پروتئین رادر تابناک ویدیو ببیند.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟