ته چین؛

طرز تهیه انچلادای مرغ و خامه ترش

کد خبر: ۷۰۲۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۲ 10 June 2017
تعداد بازدید : 258
کد خبر: ۷۰۲۵۳۴
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۲ 10 June 2017
|
6948 بازدید

مواد لازم:

مرغ پخته شده 2 پیمانه
یک پیمانه خامه ترش
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه سس سالسا
دو قاشق چای‌خوری گشنیز
یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
ده عدد نان تورتیلا
کاهو و وجه فرنگی خورد شده

بازدید 6948
انچلادای مرغ و خامه یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید تست کنید. طرز تهیه این غذا را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با انتقال پایتخت ایران از تهران ...